Wij verbeteren

jouw marketing-, verkoop- en klantenservice

We implementeren daarvoor Magento webshops, Vtiger CRM en koppelen dat via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice

webshops, marketing, verkoop, service

Bedrijfsprofiel Vicus

Vicus, Vanadiumweg 22 te Amersfoort

Vicus is dé expert in implementatie en integratie van marketing-, verkoop-, klantenservice- (ook wel Customer Relationship Management, CRM) en e-commerce oplossingen. Oftewel: wij zijn deskundig op het gebied van ICT die draait om klanten.

Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al jouw klantgerichte processen vlekkeloos verlopen.

Als geen ander verbindt Vicus technologie, kennis en ervaring. Hiermee ondersteunen we het succes van jouw organisatie.

Vicus bestaat al 18 jaar en heeft inmiddels 14 jaar ervaring met Magento en 16 jaar met Vtiger CRM.


266

Webshops

349

CRMs

142

Integraties

10

Medewerkers

18

Jaar


Innovatieve aanpak

Slimme ICT helpt jou en jouw medewerkers hun werk beter te doen, de processen in je bedrijf beter te beheersen en betere resultaten te behalen.

Wij doen onderzoek en bekijken steeds welke actuele modellen en trends er op de markt zijn. Zo verbinden we onze kennis, ervaring en technologie met jouw organisatie.

Lees meer over innovatie >

Meer internet, mobile first

Je focus gaat naar samenwerking met je klanten en leveranciers. Op het web neemt het aantal partijen dat op hetzelfde communicatiekanaal zit exponentieel toe.

Je klanten zullen orders, facturen en betalingen papierloos willen. Daarom maken wij webshops, online catalogi en implementeren wij een crm-systeem dat op zowel desktop als tablets als mobiel beschikbaar is.

Bekijk onze oplossingen >

Kracht van synergie met partners

Vicus gelooft in samenwerken, in de kracht van samen delen en groeien. We hebben een sterk netwerk van softwareontwikkelaars, softwareleveranciers, partners en bijvoorbeeld internetmarketeers en webbureaus.

Samen realiseren we werkende systemen met als resultaat: tevreden klanten!

Bekijk onze partners >

Meer vrijheid met Open Source

Wij adviseren open source software, omdat je met de vrijheid en flexibiliteit van open source het meeste rendement uit jouw ICT-systemen haalt.

Software die ontwikkeld en voortdurend verbeterd wordt dankzij de kracht van een community. Software die vrijheid biedt deze aan te passen aan veranderende behoeften en doelstellingen.

Lees voordelen van Open Source >

logo van King Business Software
Logo vtiger crm
Magento webshop laten maken

Openheid, kennis delen en persoonlijke aandacht zijn belangrijke waarden voor Vicus.

Luuk Roovers directeur Vicus Luuk Roovers, directeur Vicus

foto van Romeinen in de Leidsche Rijn
Oude tijden in castellum Leidsche Rijn

Naam Vicus heeft symbolische betekenis

Nabij een castellum (Romeinse vesting) groeide een kampdorp 'Vicus' genaamd. Wij zien jouw bedrijf dat zich in analogie met het Romeinse Cohort strijdbaar opstelt in de markt.

Het Kampdorp staat symbool voor de inzet van onze expertise op de gebieden waarvan wij verstand hebben; ter ondersteuning van jouw missie.

Het Latijnse 'Vicus' kan worden vertaald als 'dorp', 'wijk', 'woongemeenschap', 'hofstede' of zelfs 'straat'. Veel van de kampdorpen groeide uit tot onze huidige dorpen en steden waarbij verbasteringen van het woord 'Vicus' (zoals 'Wijck') vaak in de plaatsnaam zijn terug te vinden.

Cohort symboliseert jouw bedrijf

In de tijd van de Romeinen (rond 275) waren in Nederland - vooral langs de Rijn - vele Castelli. Bij een Castellum werd een legerafdeling ondergebracht, een cohort (ca. 500 man).

Wij zien jouw bedrijf dat zich in analogie met het Romeinse Cohort strijdbaar opstelt in de markt.

Kampdorp symboliseert rol Vicus

Romeinse soldaten mochten niet trouwen. In de buurt van Castelli groeide daarom burgerlijke gemeenschappen.

Zo'n 'Kampdorp' of 'Vicus' genaamde gemeenschap had een verzorgende functie en bestond dus vaak uit winkels, herbergen en huizen.

Wordt klant! - mogen wij jou helpen?

Denk je dat we jou kunnen helpen? We zien je graag als klant!

Wil je ons helpen? - kom bij ons werken!

Kun je een bijdrage leveren aan de kwaliteiten van Vicus?