Conversie Optimalisatie

Conversion Rate Optimalization (CRO)

Genereer tot 20% meer winst. Vicus begeleidt je van begin tot eind en assisteert met de veranderingen van het ontwerp voor een hogere conversie.

20% stijging van je rendement

Vicus helpt jou om om de conversies van je webshop te verhogen. Daarom hebben wij de conversie-optimalisatie scan bedacht. Wij doen onderzoek en kijken wat er verbeterd kan worden aan jouw webshop.

Gebruiksvriendelijkheid testen

Vicus begint met het testen van de home page, categorie pagina's, product pagina's en shoppingcart. Deze tests worden gedaan met echte gebruikers en gebaseerd op de tests stellen wij verbeteringen voor die gerapporteerd worden.

Checkout optimaliseren

Vicus verhoogt de conversiepercentages door het checkout proces makkelijker en overzichtelijker te maken. Middels een checklijst controleren wij je afrekenproces met als doel deze te optimaliseren voor hogere conversiepercentages.

Multi browser test

Wij testen jouw webshop met verschillende browsers, resoluties en verschillende mobiele telefoons. Zo kunnen wij gelijk verbeteringen aanbrengen in jouw webshop voor een beter online klantervaring.

Conversie optimalisatie rapport

Iedere scan komt natuurlijk met een conversie optimalisatie rapport, hier kan je precies zien wat wij gaan aanpassen en verbeteren zodat jij meer conversie krijgt. Het implementeren van de adviezen kan 20% meer winst opleveren.

Klantcases

Zie alle klantcases

Starten met conversie optimalisatie? 

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle webshop. Vraag een conversie optimalisatie scan aan!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen