Sales Automation

Controle over verkoopproces

en verbeter de kwaliteit van jouw accountmanagement.

Automatiseer de verwerking van leads en stel eenvoudig je eigen rapportages samen.

Controle over jouw verkoopproces

Opportunity Management, Sales forecasting, Offertebeheer, Sales Force Automation, Sales Force Automation (Lead to order), Salesmanagement, Sales analytics en reporting.

Wil je alle gegevens over leads, prospects, pijplijn en klanten vastleggen zodat je gericht kunt sturen? Dan zijn afspraken over de manier van werken net zo belangrijk als het kiezen van de juiste software. Daarom is het goed om te weten dat gebruik van de CRM-software van Vicus jouw verkoopmedewerkers helpt om tijd te besparen en klantgerichter te werken.

Acceptatie over de gewijzigde manier van werken is een eerste en belangrijke voorwaarde voor een succesvolle implementatie van Vtiger CRM sales automation.

Houd je klantgegevens en -interacties bij op één centrale plek, op elk apparaat. Vind snel de juiste mensen in je team om deals verder te helpen en beloon hen voor hun bijdrage via hetzelfde systeem. Integreer met je erp- of back-office software via ons VOSBA integratie framework.

Leads zijn voor jouw verkoopteam een belangrijke bron. Leads worden automagisch verkoopkansen, klanten en contacten. Optimaliseer je verkoopcyclus door leads te bellen als ze klaar zijn om te kopen. Gebruik customer insights en forcasting om kansen te identificeren.

Minstens zo belangrijk als het binnenhalen van nieuwe klanten is het goed bedienen van jouw bestaande klanten. Met vtiger CRM heb je in één oogopslag inzicht in de aankoophistorie van klanten, de upselling en cross-selling mogelijkheden en in serviceaanvragen.

Je weet hoe je bedrijf presteert. Zo kun je op basis van de meest actuele gegevens makkelijker prognoses opstellen en snel beslissingen nemen. En werk vanaf elk apparaat: laptop, mobieltje, het maakt niet uit. Stel je eenvoudig zelf rapportages samen voor helder inzicht.

Intuïtief sales pipeline management voor iedereen bruikbaar. Koppel kansen aan klanten en activiteiten. Breng jouw verkoopprocessen in kaart. Track insights, zoals marketing successen en lead conversies, track leads en verkrijg inzicht in kopersgedrag.

Importeer je leads vanaf externe bronnen zoals beurzen, seminars of campagnes. Vanaf externe bronnen zoals beurzen, seminars of campagnes en Koppel je lead aan de juiste medewerker

Of je nu bij de buitendienst werkt of bij de binnendienst, zorg dat iedereen zich kan blijven richten op verkopen door tijdrovende bedrijfsprocessen te automatiseren. Creëer geautomatiseerde workflows

Verkort je RFP response time significant. Genereer offertes, orders en facturen rechtstreeks vanuit de aangemaakte kansen.

Beschikbaar als web-based tool voor alle platformen zoals iPad, iPhone, Android, Windows notebooks en Surface tablets. Benader je gegevens en update je CRM-data vanaf elke plek en op elk moment; overal waar je Internet hebt.

Automatiseer verkooppresentaties en e-mailtemplates om snel en makkelijk met je doelgroep te communiceren.

Meer leads, verbeter accountmanagement

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. Snel aan de slag? bel 033 461 1196 of vul ons contactformulier in. We nemen dan snel contact met je op.

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen