Magento webshop beheer en hosting voor Haarpro.nl

De webshop van Haarpro.nl moet goed bereikbaar zijn voor onder andere de professionals in haarverzorging. Samen met Vicus is er een stabiel platform wat veel verkeer kan verwerken gerealiseerd.

De kennismaking met Haarpro.nl

Onze klant Haarpro.nl is gespecialiseerd in haarproducten voor zowel dames als heren. Ook als kapper kun je bij hen terecht voor de beste producten. Haarpro.nl kwam bij Vicus met de vraag om ondersteuning en wat er voor hosting mogelijk was. Met een groot aantal bestellingen per dag is het noodzakelijk voor Haarpro.nl om een goed functionerende webshop te hebben. Daarnaast moet het goed bereikbaar zijn voor bezoekers.

Samen met Haarpro.nl is er gekeken naar wat er moest gebeuren en zijn de wensen in kaart gebracht. De samenwerking met Haarpro.nl was op verschillende manieren in te richten. We hebben allereerst de diverse scenario’s doorgenomen. Vicus kon in alle gevallen de werkzaamheden uitvoeren. Haarpro heeft gekozen voor het scenario wat het beste bij hen past.

Goed van start

Om een opdracht of project tot een goed einde te brengen starten we bij Vicus met een uitgebreide intake. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist die wij zorgvuldig afwerken. Zo weet iedereen naderhand precies waar ze aan toe zijn en wat er verwacht kan worden. Wij kunnen hierdoor ook een goede inschatting maken van wat het kost.

Met een gespecialiseerde Magento hosting server beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende Magento webwinkel. Onze servers zijn ingericht op het optimaal laten functioneren van Magento webshops.

Dit houdt voor Haarpro.nl in dat de website snel is geladen voor de bezoekers en dat er veel verkeer tegelijk plaats kan vinden. Verder worden er back ups gemaakt en staan wij garant voor een veilige online omgeving.

Veiligheid en gemak

De Magento webshop van Haarpro.nl werkt op een betrouwbare en stabiele omgeving. Daardoor kan het veel verkeer aan en kunnen bezoekers moeiteloos hun weg vinden binnen de webshop. Vicus biedt waar nodig ondersteuning en houdt alles up to date. Via de servicedesk kan er dagelijks telefonisch en via mail contact opgenomen worden met ons.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.