Berenschot

Wij werken samen met Berenschot. Al ruim 80 jaar is Berenschot een gerenommeerde naam als organisatieadviesbureau voor de private en publieke sector.

Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 500 medewerkers in de Benelux. Al ruim 70 jaar lang verrassen zijn hun opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. Ze verwerven deze slimme en nieuwe inzichten en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. Steeds opnieuw. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten.

Omzetten in werkbare constructies

Berenschot zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door het brede werkterrein en de brede expertise kunnen opdrachtgevers Berenschot inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn ze in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken.

Advies volgens de laatste inzichten

Veel aandacht besteedt Berenschot aan de kwaliteit en ontwikkeling van de professional. Want de lat ligt hoog. Klanten hebben recht op goede adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Met haar Academie geeft Berenschot invulling aan de ambitie om een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor de eigen adviseurs neer te zetten.

Naam

Adres

Telefoon

Website

Berenschot Groep B.V.

Europalaan 40, 3526 KS Utrecht

030 – 2 916 916

www.berenschot.nl