Hoe kunnen we helpen?

Inhoud

Nederlandstalige Vtiger CRM handleiding

Je bent hier:

Inleiding

Met veel plezier hebben wij deze gebruikershandleiding van Vtiger CRM opgezet. Een handleiding is nooit goed en duidelijk genoeg. Daarom kun je onder aan elke pagina een reactie of aanvulling geven op deze vtiger CRM handleiding. Een handleiding is nooit compleet genoeg, bijdragen ter verbetering en uitbreiding zijn daarom van harte welkom.

We leggen in deze Nederlandstalige online Vtiger CRM handleiding vooral uit hoe je als gebruiker vtiger gebruikt. Installatie en configuratie is werk voor beheerders en derhalve niet (of sporadisch) in deze handleiding opgenomen.

Aandacht voor praktische tips en aanvullende modules

Veel is vanzelfsprekend in vtiger of wordt al uitgebreid behandeld in het vtiger CRM boek. Daarom besteden wij met name aandacht aan bijzonderheden, hints en praktische tips uit de praktijk. Ook verwijzen wij in deze vtiger CRM  handleiding naar slimme extra aanvullende vtiger modules.

Heb je zelf tips? voeg ze toe!

Proclaimer

Je mag deze online handleiding vrij gebruiken om zelf efficiënter gebruik te kunnen maken van het Vtiger CRM. Je mag de informatie niet kopiëren, opnemen in andere media of commercieel gebruiken zonder toestemming van Vicus eBusiness Solutions B.V..

Inhoudsopgave

  •