Webeasy realiseert ambities met innovatie en CRM oplossing Vicus

Webeasy koos logischerwijze voor vtiger; een CRM oplossing gericht op groei en open source, daardoor passend bij de groeiambities van het bedrijf.

Meegroeien met het bedrijf

Door de groei van Webeasy was er de wens om de administratie rondom projecten te automatiseren en zo tijd te besparen. Na een selectie van Open Source CRM pakketten kwam Vicus als meest geschikte pakket voor Webeasy naar voren. Vtiger is een CRM pakket dat gemakkelijk kan worden uitgebreid met aanvullende modules en functies. Het heeft alle mogelijkheden om met Webeasy mee te groeien.

Overzicht creëren

Voor Webeasy was het een logische keuze om te kiezen voor het Vtiger CRM systeem. Doordat het is opgebouwd uit losse modules kies je alleen wat je nodig hebt. Als Webeasy groter groeit, is het eenvoudig om Vtiger CRM mee te laten groeien door aanvullende functies toe te voegen.

Webeasy en Vicus hebben druk gewerkt aan de implementatie van de projectendatabase binnen Vtiger. Dit wil zeggen dat alle projectgegevens worden omgezet naar één centrale projectdatabase binnen Vtiger. Alle gegevens voor elk individueel project is snel inzichtelijk.

Volledig overzicht

Webeasy past het Vtiger CRM systeem met name toe voor relatiebeheer:

  • Registreren van NAW gegevens Organisaties en Contactpersonen
  • Converteren van Leads naar Verkoopkansen en Offertes
  • Vastleggen van bezoekrapportages door de accountmanagers

Bovendien maakt Webeasy gebruik van de Vtiger Helpdesk module, ook wel bekend als het Ticketsysteem. Hiermee verkrijgt Webeasy inzicht in de historie van projecten. Zo wordt voor de organisatie inzichtelijk welke storingen en vragen er gesteld zijn tijdens een specifiek project.

Paul Straver, Directeur van Webeasy

Met onze frisse blik, jeugdigheid, dynamiek en continue blijven we zoeken naar de meest innovatieve en onderscheidende oplossingen om zo door te groeien. Bovendien willen we meer uit Vtiger CRM halen, zodat we nog meer tijd besparen, meer overzicht krijgen en sneller en klantgerichter kunnen werken. We zijn ervan overtuigd dat we onze doelstellingen kunnen realiseren met de support van Vicus.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.