Magento en CRM E-Commerce Specialist

Webeasy realiseert ambities met innovatie en CRM oplossing Vicus

Webeasy koos logischerwijze voor vtiger; een CRM oplossing gericht op groei en open source, daardoor passend bij de groeiambities van het bedrijf.

Webeasy ontwikkelt open source producten; deze keuze voor vtiger was daarom een logische. Daarnaast is het een CRM oplossing gericht op groei en open source en daardoor passend bij de groeiambities van het bedrijf. Webeasy is ervan overtuigd met vtiger en Vicus als dienstverlener een stabiele groei te realiseren

Webeasy ontwikkelt open source producten. De beslissing om te gaan werken met vtiger als (Open Source) CRM systeem was dan ook een logische en noodzakelijke keuze. Door de groei van het bedrijf was er namelijk de wens om de administratie rondom projecten te automatiseren en zo tijd te besparen.

Na een selectie van Open Source CRM pakketten kwam Vicus als meest geschikte pakket voor Webeasy naar voren. Vtiger is een CRM pakket dat gemakkelijk kan worden uitgebreid met aanvullende modules en functies.

Daarnaast is het een CRM oplossing gericht op groei en open source en daardoor passend bij het bedrijf. Vicus werd gekozen als vtiger CRM partner, vanwege het feit dat deze organisatie sinds 2005 de meeste CRM implementaties achter haar naam heeft staan in Nederland.

Vtiger CRM voor relatiebeheer

Webeasy past het vtiger CRM systeem met name toe voor relatiebeheer:

  • Registreren van NAW gegevens Organisaties en Contactpersonen
  • Converteren van Leads naar Verkoopkansen en Offertes
  • Vastleggen van bezoekrapportages door de accountmanagers

Bovendien maakt Webeasy gebruik van de vtiger Helpdesk module, ook wel bekend als het Ticketsysteem. Hiermee verkrijgt Webeasy inzicht in de historie van projecten.

Zo wordt voor de organisatie inzichtelijk welke storingen en vragen er gesteld zijn tijdens een specifiek project.

Momenteel wordt er door Webeasy en Vicus druk gewerkt aan de implementatie van de projectendatabase binnen vtiger. Dit wil zeggen dat alle projectgegevens worden omgezet naar één centrale projectdatabase binnen vtiger waarbinnen voor elk individueel project alle gegevens direct en snel inzichtelijk zijn.

Webeasy groeit in een moeilijke branche

Webeasy groeit. Ondanks de crisis in de bouw heeft de organisatie een stabiele groei weten te realiseren. Webeasy is jong, dynamisch en investeert continue in nieuwe ontwikkelingen. Daardoor heeft de organisatie een stabiele marktpositie verworven tussen de gevestigde orde.

Paul Straver, Directeur van Webeasy verwoordt de ambities van zijn organisatie als volgt: “met onze frisse blik, jeugdigheid, dynamiek en continue blijven we zoeken naar de meest innovatieve en onderscheidende oplossingen om zo door te groeien. Bovendien willen we meer uit vtiger CRM halen, zodat we nog meer tijd besparen, meer overzicht krijgen en sneller en klantgerichter kunnen werken. We zijn ervan overtuigd dat we onze doelstellingen kunnen realiseren met de support van Vicus”.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.