Vicus wint 2015 European Corporate Excellence Award

Corporate Vision Magazine verkiest Europese Corporate Excellence Awards. Vicus is winnaar van de titel "Best Ecommerce Solutions Provider - Netherlands".

Ondanks de moeilijke tijden in de Europese economie in de afgelopen jaren, zijn er een aantal bedrijven die blijven drijven, die verder gaan om ervoor te zorgen dat hun cliënten een top kwaliteitsservice ontvangen en dat hun innovatieve werk de industrie verrijkt.

Deze prestigieuze prijzen discrimineren niet op grond van de vestigingsplaats, aantal werknemers, sector of grootte; in plaats daarvan, is alles wat wij vragen dat genomineerde ondernemingen, door hun toewijding aan klanttevredenheid of voortdurende innovatie, een belangrijke rol spelen bij het naar boven halen van niet alleen hun individuele bedrijf, maar ook de sector of industrie.

Nathan Angell, Awards Co-ordinator: “met deze awards, erkennen we de beste bedrijven en individuen die hard hebben gewerkt om zich ondanks de grote uitdagingen op te werpen als voorlopers van het Europese bedrijfsleven. Het is een ware eer om de schijnwerpers te zetten op onze buitengewone winnaars.” “Our dedicated awards team undertake a huge amount of rigorous research, leaving no stone unturned to ensure that these awards are allocated only to the professionals that truly deserve them. The awards are based 100% on merit and are a reflection of those in the European business arena currently making an impact in their firms and industries and beyond.”