Magento en CRM E-Commerce Specialist

Vtiger gekoppeld met WordPress voor Husqvarna dealer websites

Vicus onderhoud de Vtiger CRM installatie die in eerste instantie door een derde partij is opgezet. Vicus heeft het programmeerwerk grotendeels op standaard gebracht en geadviseerd om de inrichting flexibeler te maken. Intussen zijn de integraties met de ca 300 dealersites gestabiliseerd.

Vicus ontwikkelde o.a. een garantieregistratieformulier voor consumenten. Via het leadformulier kunnen consumenten informatie aanvragen die vervolgens binnen Vtiger CRM aan de juiste dealer wordt gekoppeld voor afhandeling.

Binnen de sla/onderhoudsabonnement worden regulier alle bugfixes en security patches geïnstalleerd en draait het systeem op een voor Vtiger CRM geoptimaliseerde Virtuele server.

Webformulieren binnen de websites van Nederlandse en Belgische dealers zijn netter gestyled en het systeem is ingericht om de binnendienst te helpen om de e-commerce processen beter te ondersteunen.

 

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.