Vtiger gekoppeld met WordPress voor Husqvarna

Vicus onderhoud de Vtiger CRM voor Husqvarna. Intussen zijn de integraties met de circa 300 dealersites gestabiliseerd.

 

 

Service en beheer

In eerste instantie had Husqvarna een andere partner voor Vtiger CRM. Uiteindelijk zijn zij bij Vicus uitgekomen en hebben wij het beheer van Vtiger CRM overgenomen. In combinatie met een service abonnement verzorgen wij het onderhoud van het CRM systeem voor Husqvarna.

Advies op maat

Na gesprekken met Husqvarna om de wensen in kaart te brengen, zijn een aantal werkzaamheden uitgevoerd door Vicus. Allereerst hebben wij het programmeerwerk op standaard gebracht. Zo is er een goede, stabiele basis ontstaan. Van daaruit kan dan verder gewerkt worden.

Vicus ontwikkelde o.a. een garantieregistratieformulier voor consumenten. Via het leadformulier kunnen consumenten informatie aanvragen die vervolgens binnen Vtiger CRM aan de juiste dealer wordt gekoppeld voor afhandeling. Webformulieren binnen de websites van Nederlandse en Belgische dealers zijn netter gestyled dan voorheen. Het systeem is dusdanig ingericht om de binnendienst te helpen de e-commerce processen beter te ondersteunen.

Altijd up to date

Husqvarna kan rekenen op een betrouwbare partner in Vicus. Wij hebben jarenlange ervaring met Vtiger CRM. Onze aanvullende services nemen alle zorg uit handen. Binnen het onderhoudsabonnement worden alle standaard updates, bugfixes en security patches geïnstalleerd. Voor Husqvarna draait het Vtiger CRM op een voor Vtiger geoptimaliseerde server. Zo is er altijd een betrouwbaar en veilige omgeving.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.