Getuigenissen

van tevreden klanten

We zijn erg trots op de service die wij bieden voor onze klanten.

We ervaren een relatie met onze klanten aanzienlijk meer persoonlijk dan veel van onze concurrenten. 

340 webshops - 388 crm-systemen - 157 koppelingen

Wij adviseren en ondersteunen top software zoals Magento, WordPress en Vtiger CRM en richten deze optimaal voor je in. Zodat je je investering snel terugverdient.
Luuk Roovers
directeur Vicus
Vicus integreert jouw software en bedrijfsprocessen tot een geoliede machine. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen om aan te sluiten op jouw bedrijfsprocessen.
Luuk Roovers
directeur, Vicus eBusiness Solutions
Door ons jarenlange partnerschap met Vicus was er voor ons geen twijfel om de samenwerking met hen te versterken en zelf met de uitstekende tools Vtiger en WebVisitAnalyser te gaan werken.
Gerdien Blokhuis
Commercieel Manager, King Software
Vicus als partner van het eerste uur, stabiel, een club die techniek ademt, processen goed voor elkaar heeft, slim naar de markt kijkt en niet haantje de voorste hoeft te zijn en blijft ontwikkelen op eigen tempo. Dat lijkt me onderscheidend genoeg voor een volgend decennium.
Erik Serre
Partnermanager Buckaroo
Open standaarden en Open Source software dragen bij tot de kenniseconomie en innovatie. Open Source software biedt vooral grote kansen bij samenwerking en het voorkomen van monopolies en leveranciersafhankelijkheid.
Alexander Pechtold
ex-minister
We hebben veel geleerd van onze samenwerking en de shop heeft dan ook veel moois gebracht. Wat dat betreft een groot succes!
Vilius Kidikas
Marketeer, Friesche Olie en Verfhandel
Bezoekrapporten maken hoeft je niet veel tijd te kosten met de Vtiger bezoekrapporten module van Vicus.
Anne Kreupeling
crm-consultant Vicus eBusiness Solutions
Vinoblesse is zeer tevreden over de samenwerking met Vicus, door de persoonlijke benadering, snelle reactie en adequate kennis.  
Tjitske Brouwer
Eigenaar, Vinoblesse
Met Vicus beschikken we over een Magento dienstverlener die past bij onze kernwaarden. Afspraken nakomen, kwaliteit en zekerheid bieden met een persoonlijke benadering.
Lisanne Huizingh
directeur/eigenaar, bedrijfskledingshop.nl
Grotere efficiency, beter inzicht en meer werkplezier. De Magazijnbeheer Module binnen Vtiger CRM is voor onze organisatie de juiste keuze gebleken.
Bert Smeitink
directeur van cad2m
We zijn ervan overtuigd dat we onze doelstellingen kunnen realiseren met de support van Vicus
Paul Straver
Directeur, Webeasy
De workshop is prima verlopen! Ik heb een goed inzicht gekregen in de 'architectuur' mogelijkheden en keuzes van mijn nieuwe webshop.
Roel Keurstens
Eigenaar O2D | One2Develop
Wij zijn zeer tevreden over de service en reactiesnelheid van Vicus, en bovenal vind ik het zelf heel prettig dat hun medewerkers de niet alleen in vakjargon praten maar zich verplaatsen in het niveau van de klant.
Henno Schothorst
Product & Marketing Manager, BBA Pumps BV
De update van mijn Magento shop is door Vicus bijna vlekkeloos uitgevoerd. Tevens zijn kleine problemen in onze webwinkel ook opgelost.
Robert Machielsen
Eigenaar Annies Heilzame Kruiden
Vicus zorgt er altijd voor dat ons CRM, het hart van onze organisatie, altijd up and running is! Snelle service met vriendelijke mensen.
Claudia Haenen
Manager Operations, ReRa Solutions
Door het gebruik van vtiger CRM ervaren wij een overzichtelijkere en snellere manier van werken.
Remco Zuidema
Directeur, RAZ Standbouw
Ik kende Vicus al uit een eerder traject en met hen kun je heel goed in fases schakelen.
Herman Zijerveld
managing director, Techno Motor Veghel
De ingeschakelde expert Luuk Roovers van Vicus eBusiness Solutions stelde ons in staat om ons strategisch Programma van Eisen naar een operationeel programma te vertalen. Luuk hielp ons met tegengas geven, kritisch het proces bekijken en ons dwingen over onze eigen schaduw heen te laten springen.
Marcel Otto
Directeur Wifac