Z-Company krijgt meer inzicht in gegevens met Vtiger CRM

Z-Company heeft met Vtiger CRM meer overzicht en inzicht.

Ondersteuning

Z-Company was op zoek naar een CRM systeem wat hen kon ondersteunen bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Zij hadden een duidelijke lijst met wensen en eisen. Een veelzijdig systeem als Vtiger CRM biedt uitkomst. Een medewerker van Z-Company heeft het Vtiger crm-systeem geïnstalleerd en deels op maat gemaakt. Toen de medewerker vertrok ging de directie op zoek naar externe ondersteuning. Vicus is de meest ervaren Vtiger CRM partner van Nederland en is daarmee een geschikte partij om mee samen te werken.

Gegevens beheren

Er waren vanuit Z-Company een aantal belangrijke wensen. Er was onder andere behoefte aan het kunnen maken en opslaan van (bel)afspraken, notities en agendabeheer. Dit is binnen de omgeving van Vtiger al een standaard functionaliteit. Offertes maken binnen de Vtiger omgeving was ook een wens. De plug-in PDF Maker maakt het mogelijk om de lay out aan te passen en de offerte als PDF bestand te verzenden en/of opslaan.

Resultaat

Vtiger CRM geeft Z-Company het overzicht wat zij nodig hebben. Gegevens worden eenvoudig opgeslagen en bieden overzicht. Zo zijn onder andere de gegevens van leveranciers en klanten eenvoudig op te vragen. De dagelijkse bezigheden zijn vast te leggen en kunnen ook altijd weer worden opgevraagd.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.