Vtiger CRM

Eenvoudig betere leads en meer overzicht in processen

Eenvoudig betere leads en meer overzicht in processen

Is het bijhouden en opvolgen van leads en bedrijfsprocessen een tijdrovend proces? Ben je veel tijd kwijt aan handmatige en foutgevoelige excelsheets? Met het Vtiger CRM systeem krijg je betere leads en meer inzicht in de processen. Zo houden jij en je collega’s tijd over voor dingen die je echt leuk vindt.

  • Enige Vtiger CRM partner in Nederland
  • Maatwerk: jouw wens is ons uitgangspunt
  • Verdien je investering binnen 3 maanden weer terug

Hoe werkt Vtiger CRM?

Werken met Vtiger als CRM systeem is heel eenvoudig.

  1. Vraag een demo aan
  2. Wij helpen je installeren - jouw wens is ons uitgangspunt
  3. Krijg betere leads en verbeter jouw CRM processen

Bekijk de verschillende pakketten.

Klantcases

Zie alle klantcases

Wie zijn wij?

Wij snappen hoe frustrerend het is als je geen grip hebt op leads en bedrijfsprocessen. Daarom hebben we meer dan 388 succesvolle implementaties van Vtiger CRM gedaan en hebben we 18 jaar ervaring met het Vtiger CRM systeem.

Ons team bestaat uit 9 gemotiveerde medewerkers. Zowel crm-consultants die je helpen met inrichten en het gebruik als ontwikkelaars die modules voor je installeren en maatwerk bouwen. Dankzij ons advies en onze ervaring bespaar je tijd, ga je efficiënter werken en heb je inzicht in je resultaat.

Starten, overstappen of hulp nodig bij Vtiger CRM?

Voordat we je verder helpen, willen we graag meer van je weten. Misschien wil je overstappen naar Vtiger CRM of maak je al gebruik van Vtiger CRM en zoek je juist een servicepartner.

Als je nog geen crm hebt dan is Vtiger prima om mee te starten. Heel eenvoudig en toch volop functionaliteit.

Als je al een ander crm-systeem hebt dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je wilt overstappen naar Vtiger.

Als je Vtiger al gebruikt, maar er nog niet optimaal resultaten mee haalt is het tijd om Vicus in te schakelen.

We helpen je graag verder met Vtiger CRM

Heb je vragen over het Vtiger-CRM systeem of wil je meer weten? Neem contact op met Luuk Roovers. Hij helpt je graag verder.

  • sales@vicus.nl
  • 033 461 1196
Luuk Roovers, directeur Vicus

Veelgestelde vragen over Vtiger CRM

Wat is Vtiger CRM en wat zijn de belangrijkste functies ervan?

Met Vtiger CRM kun je online en op je mobiele telefoon alles registreren en opvragen om je marketing-, verkoop-, en serviceprocessen te verbeteren.  Via deze link kun je meer lezen over Vtiger CRM en de mogelijkheden.

Hoe installeer ik Vtiger CRM op mijn systeem?

Vtiger CRM is een online crm systeem dat op een zogenaamde Linux servier moet worden geinstalleerd. Als je die kennis zelf hebt dan heb je ons niet nodig. Als je die kennis niet hebt dan kun je het systeem beter op een server van Vicus laten installeren. Wij zorgen dan ook voor het onderhoud en het beheer van de techniek.

Welke integraties zijn beschikbaar voor Vtiger CRM?

Sinds 2006 heeft Vicus vele integraties verzorgd.  Via deze pagina kun je veel koppelingen voor Vtiger CRM vinden. Daarnaast kunnen we vrijwel elk systeem via VOSBA, onze award-winning integratie software koppelen. Daarover lees je meer via deze link.

Hoe kan ik gegevens importeren en exporteren in Vtiger CRM?

Importeren en exporteren in Vtiger CRM is makkelijk voor ze zogenaamde enkelvoudiger modules en wat lastiger voor meervoudige modules.

Is Vtiger CRM beschikbaar als een cloudgebaseerde oplossing?

Vtiger CRM is zowel beschikbaar als cloud versie als Open Source versie. We leggen je graag de verschillen uit in een persoonlijk contact.

Hoe kan ik Vtiger CRM aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn bedrijf?

Via de configuratiestudie kun je heel veel instellen.  Zo kun je bijvoorbeeld instellen welke velden je waar op het scherm wilt zien en kun je via het rechtenbeheer velden al dan niet toegankelijk maken voor specifieke gebruikers. Ook kun je zelf velden aanmaken en verwijderen.

Daarnaast zijn er vele modules waarvan je er op onze site een aantal via deze link kunt bekijken.

Adviseurs van Vicus kunnen je altijd helpen met het zo optimaal mogelijk inrichten van Vtiger CRM. Dat kan middels een kort telefoontje of een uitgebreide workshop bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Wat is de meest recente versie van Vtiger CRM

We hebben een uitgebreid overzicht gemaakt van alle versies. Via deze link kun je zien welke versie nu het meest actueel is en wat daarvan de verbeteringen zijn.