Onze dienstverlening

Wat je zelf niet wilt of kunt doen

Onze diensten bestrijken alles wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Profiteer van 18 jaar ervaring in ondersteuning en implementatie van open source vtiger CRM, Magento webshops en integratie met back-office systemen.

Magento webshop laten maken
Logo vtiger crm

Wij optimaliseren je marketing, verkoop, klantenservice

Magento webshops en vtiger CRM

Webshops en crm-systemen

Vicus heeft ruim 10 jaar ervaring met ICT-oplossingen voor optimaliseren van klantcontact en verkoop. Vicus is daarom als geen ander in staat deze effectief op jouw situatie toe te passen.

voor middelgrote ondernemingen

Vicus is expert op het gebied van e-commerce en crm software die naadloos aansluit bij bedrijven met 5 tot 100 medewerkers. Stabiele oplossingen die je met de expertise van Vicus optimaal kunt benutten.

met advies, ontwerp en behulpzame modellen

Wij helpen jouw proces te optimaliseren

Wij vinden het gaaf om je te helpen je proces te optimaliseren. Werkt jouw organisatie nog met spreadsheets of wordt er nog informatie overgetypt van het ene in het andere systeem? of moeten collega's bij elkaar steeds (dezelfde) informatie opvragen? dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Vosba e-solutions middleware

Customer Insight Architectuur bekroond met de iCMG award

Architectuur en ontwerp

Model voor structurele groei van je e-commerce bedrijf

E-commerce Succes Model
Journey funnel

Gedegen aanpak van marketing- en salesproces

JourneyFunnel Model

Wij adviseren over optimalisatie van processen

Consultancy en Training

installeren, configureren, onderhouden, maatwerk

We helpen je software efficiënt te gebruiken

Samen kijken we of de door ons ondersteunde software wel een oplossing voor jou is. Vervolgens maken wij een uitgebreide offerte die we met jou bespreken. Als we op één lijn zitten gaan we voor je aan de slag. Vanaf dat moment hoef je je geen zorgen te maken over de technische sores en vormgeving. Daar zorgen wij wel voor.

18

jaar Vicus

16

jaar vtiger

15

jaar VOSBA

14

jaar Magento

te gebruiken en te verbeteren

We ondersteunen je ook na het project

Na het 'technische' project laat Vicus je niet in de steek. Wij verzorgen naast de advisering en software-ondersteuning ook voor de implementatie, hosting en nazorg via onze servicedesk. Je kunt jarenlang op ons rekenen voor gebruikerstrainingen, workshops en eventuele aanpassingen in software en processen.

 

Magento specialist Vicus

Mogen wij je helpen?

Maak nu contact!

Wij helpen jou graag om jouw (online) marketing, verkoop en klantenserviceproces te optimaliseren. Maak daarom een afspraak. Bel 033 461 1196 of vul onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.