Ingenico Payment Services

Betrouwbare verwerking van transacties met iDEAL, Visa, MasterCard, PayPal en vele andere betaalmethoden. Vicus is Certified Ogone Solution Provider (COSP).

Ingenico e-Commerce is een zogenaamde internetkassa. Na verificatie van de betaling brengt Ogone jouw webwinkel op de hoogte, en leidt de klant terug naar jouw site. Je kunt vervolgens via de betaalportaal van Ingenico jouw betalingen beheren.

Ingenico is martktleider in Nederland

Met meer dan 19.000 winkels in Europa en 100+ internationale banken verbonden aan het Ingenico-platform, is Ingenico één van de meest toonaangevende Payment Service Providers van Europa. Met meer dan 5.000 internetwinkels en callcenters is Ingenico marktleider in Nederland.

Het platform van Ingenico is conform de Payment Card Industry (PCI) veiligheidseisen goedgekeurd. Ook biedt Ingenico de nieuwe 3D-secure protocollen Verified by Visa en Mastercard SecureCode waardoor de creditcard betalingen beter zijn beveiligd.Ogone Architecture

Internationaal alle belangrijke betaalmethoden

Met de internetkassa van Ingenico kunnen uw klanten afrekenen met vrijwel alle betaalmethoden, onder andere iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Machtiging, Paypal en Wally.

Vicus is Certified Ingenico Service Provider

Vicus is Certified Ingenico Service Provider (COSP) omdat we hebben aangetoond te snappen hoe de Ingenico implementatie in Open Source webwinkel zoals WooCommerce en Magento correct moet worden uitgevoerd.

Vicus is expert in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en CRM. Daarbij bouwen en integreren wij software en processen tot geoliede verkoopmachines, inclusief internetkassa’s van Payment Service Providers zoals Ingenico.

Vicus heeft bijvoorbeeld de Zen Cart Ingenico betaalplug-in ontwikkeld. Daardoor is veel kennis opgedaan over de werking van het Ingenico systeem. Sinds het bestaan van Magento kan Vicus ook uw Magento webshop betrouwbaar en stabiel aansluiten op de Ingenico internetkassa.

Ogone Testaccount

Via test naar productie

U kunt starten met een testaccount om zelf te ervaren hoe het werkt.

Als u besluit Ingenico te gebruiken sluit u een overeenkomst met Ingenico af. Na het ondertekenen van uw overeenkomst zal Vicus uw webwinkel of CRM systeem aansluiten op de Ingenico internetkassa. In eerste instantie op het testaccount, maar bij livegang schakelen we over naar de productieomgeving. Vervolgens kunnen u en uw klanten zorgeloos gebruik maken van de stabiele internetkassa van Ingenico.

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden