Company.info Webservices

Je kunt nu automatisch de ingevoerde gegevens echt laten valideren. Bestaat het adres wel? Kloppen de KvK-gegevens met de bedrijfsnaam? Vicus integreert.

Bij inschrijving in jouw webshop heb je een extra validatie dat het opgegeven adres ook echt bestaat en je krijgt het telefoonnummer dat aan het adres is gekoppeld; bel nieuwe klanten op dat nummer en je voorkomt eventuele fraude. Met een opgegeven KVK-nummer kun je valideren of de bedrijfsnaam wel klopt.

80% Besparen op data-entry

Snelle invoer; invoer van postcode en huisnummer (8 posities) is voldoende om een volledig adres (gemiddeld 43 karakters) terug te geven.

Uniforme schrijfwijze

Adressen kunnen op verschillende manieren worden geschreven. Zo kan bijvoorbeeld de “P.C. Hooftstraat” in Amsterdam op vele manieren worden geschreven. Het systeem zorgt dat adressen consequent in de database worden gezet.

Geen dure datalicenties nodig

Er wordt afgerekend per transactie. Door deze manier van werken worden geen onnodige kosten gemaakt. Het model groeit mee met de eventuele groei van het aantal transacties. Het tarief per transactie neemt af als het meer wordt gebruikt.

Vicus verzorgt de integratie

Het uitwisselen van de gegevens gebeurt via XML-protocollen. Alle webservices zijn zodanig ingericht dat een snelle integratie mogelijk is. Vicus implementeert deze diensten vanzelfsprekend binnen jouw relatiebeheersysteem of webwinkel.

Meer dan 75 webservices

Adres Nederland Adres internationaal KVK-gegevens
Autogegevens Kadaster Route
Km afstand Etc….

Betrouwbare bronnen

TNT Kamer van Koophandel het Kadaster
TeleAtlas Falk Andes La poste
Royal Mail Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW)

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden