Magento koppelen

aan vrijwel elk ander systeem

zoals je crm, back-office en favoriete marketingtools

Relatief goedkoop en snel te implementeren. Een standaard plug-in is echter vaak gebouwd voor een specifieke oplossingen daarmee niet altijd optimaal.

Standaard plug-in met aanpassingen door Vicus. Hierbij heb je meer controle over hoe jouw systeem gaat werken; maar het is wel maatwerk!

Koppeling via onze VOSBA middleware is stabiel, betrouwbaar, flexibel configureerbaar en wordt gemonitord.

Is de gegevensuitwisseling niet complex of tijdgevoelig dan kan het vaak goedkoper met een scriptje; ook dan kun je bij Vicus terecht.

Standaard plug-in

In de Magento marketplace zijn veel kant en klare plug-ins te vinden. Vaak zijn die heel handig als ze precies doen wat jij wilt. Dan ben je ook voordelig uit. Soms zijn ze wel op heel specifieke situaties gebouwd.

Als het nodig is verbouwen we de

standaard plug-in met maatwerk

Als een standaard plug-in net niet doet wat jij wilt dan kunnen we deze meestal wel tweaken. We passen de werking van de standaard plug-in dan aan. Vaak kan dat middels zogenaamde 'overrides' zodat de verbeteringen niet weg zijn na de volgende update van je Magento store.

Vicus heeft koppelingen voor je beschikbaar

via VOSBA configureerbaar integreren

Wij bouwen al koppelingen met onze VOSBA integratie middleware sinds 2006

Vicus heeft ook vele koppelingen gebouwd

volledig als maatwerk

Wij bouwen al koppelingen sinds 2005. Naast de beschreven koppelingen hebben wij al met heel veel andere systemen een koppeling tot stand gebracht. Neem contact met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Neem contact op met Vicus!

Magento koppelen aan jouw systeem?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen