MAGENTO UPDATE

beheer - patches - beveiliging - maatwerk - updates - upgrades

Vicus beheert, onderhoudt en assisteert met het overzetten van Magento webshops naar een actuele versie

Werk met een actuele Magento 

Waarom zou ik een Magento update laten doorvoeren? Het werkt toch prima zo? Een vraag die we vaak krijgen als wij een klant adviseren om een update naar de laatste versie van Magento te overwegen.

Vicus bouwt webshops sinds 2004. Inmiddels hebben wij meer dan 297 webshops gebouwd, waarvan ruim 154 in Magento.

Belangrijkste redenen voor een update

  • nieuwe functionaliteit
  • verbeterde beveiliging (AVG en betalingen)
  • voorkom verrassingen door incompatibiliteit met webbrowsers
  • voorkom drop in je vindbaarheid
  • betere ondersteuning van tablets en mobiele devices
  • tijdsbesparing door verbeterde gebruikersvriendelijkheid

Uniek upgrade-abonnement

met alleen maar voordelen!

  • Collectieve upgrades kennen minder overhead - Je ziet hoeveel tijd er in een individuele upgrade zit. Maar dus ook om daar iedere keer een offerte voor te maken. Zeker als er upgrades zijn overgeslagen is het iedere keer uitzoekwerk. Dat maakt losse incidentele upgrades duur.
  • Upgrade per versie verlaagt de complexiteit - Als je steeds bij blijft met de versies is het verschil tussen versies kleiner en dus overzichtelijker. Kans op problemen en conflicten is dan ook kleiner.
  • Collectieve upgrades verlagen de kosten - Als wij de upgrades voor alle klanten tegelijk inplannen in een relatief korte periode dan zullen we binnen zo'n versie ook bij alle klanten dezelfde problemen tegenkomen.
  • Altijd up-to-date - Wij kunnen de upgrades uitvoeren zodra een nieuwe versie stabiel bevonden is. Je bent dus altijd bij met de laatste beveiligingsinzichten, performanceverbeteringen, bugfixes en nieuwe functies.

Wij hebben ervaren dat een patch-abonnement voor zowel klant als ons voordeel oplevert. Daardoor is een updateabonnement ook goedkoper dan steeds losse updates uitvoeren.

Flinke Magento upgrade(s) 

Een upgrade is een grote klus vanwege de vaak enorme hoeveelheid modules, maatwerk en koppelingen. Modules zoals sociale media, keurmerken, logistiek en koppelingen met Web Analytics, betaalproviders, klantwaardering en logistieke fulfilment centra.

Ervaren Magento upgrade partner 

Met 14 jaar Magento-ervaring zijn we een van de meest ervaren partijen in Nederland. Dat is te merken, want we worden regelmatig te hulp geroepen om stabiliteit in het systeem te brengen, performance, integratie of inrichtingsproblemen op te lossen.

Testen na Magento upgrade 

In de praktijk hebben wij geleerd dat je na een Magento upgrade echt alle onderdelen van de webshop heel goed moet testen. 

Magento schoon aan de haak 

Resultaat na de Magento migratie is een weer goed beheerbaar actueel Magento systeem. Het lijkt zo eenvoudig, maar dat is het niet. Zonder goed plan loop je vast!

NEEM CONTACT OP MET VICUS!

Wanneer laat jij je Magento updaten?

Laat je gegevens achter. We nemen dan contact met je op om de voor jou beste oplossing te bespreken.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen