E-mail marketing automation

Verhoog jouw e-mailmarketing resultaten

Maak gebruik van dynamische content en slimme segmentaties. Ga zelf aan de slag met de e-mailmarketing automation van Vicus met een goed resultaat!

Meer leads

E-mail marketing

Subscriber lijsten, Campagne beheer, E-mail templates, E-mail tracking rapport, AVG opt-in en opt-out en natuurlijk nog veel meer.

E-mailmarketing biedt een efficiënte verwijzing naar jouw doelgroep en biedt je het eenvoudigste rendement op je investering. Bereik je huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van de laatste deals en nieuws van je bedrijf.

Wil jij meer leads door zelf een e-mail marketing campagne te starten? of de relatie met je bestaande contacten versterken? Dat kan nu binnen Vtiger door de nieuwe e-mailmarketing oplossing door Vicus te laten implementeren. Deze oplossing biedt veel mogelijkheden om een e-mail campagne succesvol te maken. E-mails maak je makkelijk zelf en stuur je naar je contacten via het Vtiger CRM of ingepland voor een later tijdstip. Dit is voor ieder bedrijf een belangrijk instrument om te helpen door te groeien.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail een sleutel tot zakendoen kan zijn, vooral voor ROI en het ontwikkelen van langdurige winstgevende relaties. een op maat gemaakte, gesegmenteerde en gerichte e-mailmarketingcampagne is essentieel voor merkbekendheid en het stimuleren van conversies.

Onze experts gebruiken tools, strategie, implementatie en resultaatregistratie om de eenvoudigst mogelijke merkbetrokkenheid te realiseren.

We kunnen je volledige e-mailmarketingstrategie bekijken, van sjabloonontwerp tot tracking en rapportage.

Verzendlijsten

Bij de verzendlijsten kun je abonnees toevoegen, verwijderen en aanpassen. Of gebruik rapportages, zodat op basis van criteria altijd de juiste contacten je e-mails ontvangen.

Campagne beheer

Het beheren van campagnes wordt vereenvoudigd door het gemakkelijk gebruik van het back-end. Campagnes kunnen worden aangemaakt en kunnen snel worden verstuurd.

E-mail templates

Maak zelf je e-mailsjablonen of gebruik de ingebouwde populaire mosaic editor om pakkende e-mailsjablonen te maken. Gebruik deze om een e-mail campagne te starten en fraaie e-mails en nieuwsbrieven te versturen.

E-mail tracking rapport

Binnen het e-mail tracking rapport kan je zien hoeveel e-mails er zijn verzonden en hoeveel gebruikers de e-mail geopend en op een link geklikt hebben. Je kunt hier ook zien welke gebruikers zich hebben afgemeld.

Opt-in en opt-out

De AVG-compliant e-mail opt-in en opt-out functies bieden jou de mogelijkheid om e-mails alleen te versturen aan gebruikers die daartoe toestemming hebben gegeven. Elke verzonden e-mail bevat meteen ook een afmeld tekst en link onderaan de e-mail.

Link tracking

Door de speciale functies kan je in de webstatistieken duidelijk zien waar gebruikers op hebben geklikt en hoe ze binnen zijn gekomen op de website. Dit geeft veel informatie om nieuwe e-mail campagnes te verbeteren.

Uitgaande mail via SMTP

Met de speciale SMTP functie kan je koppelen aan jouw eigen SMTP of externe SMTP providers voor het verzenden van de e-mails. Dit is een goede optie als je separate mailservers wilt gebruiken om e-mails te versturen.

Validatie van e-mails

Onze e-mail marketing oplossing biedt optioneel automatische validatie van e-mailadressen om bounces te voorkomen. Zo voorkom je dat niet bestaande e-mailadressen aan de verzendlijst worden toegevoegd.

Interesse gewekt?

Maak nu een afspraak!

Maak een afspraak om jouw organisatie zo snel mogelijk te laten excelleren. Over drie maanden ziet jouw organisatie er dan significant anders uit. 

E-mails met gepersonaliseerde inhoud om je product te verkopen, een goed doel te promoten of een dienst te promoten.

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen