WooCommerce onderhoud voor Smart2school

Vicus geeft Smart2school.nl de zekerheid van een veilige webshop.

Werk uit handen nemen

Voor het onderhoud aan de WooCommerce webshop in Wordpress dacht Smart2school.nl aan Vicus. Wij hebben een uitgebreid pakket om de webshop te ondersteunen en te voorzien van al het nodige onderhoud. Zo kan Smart2school.nl zich bezighouden met de leerlingen voorzien van de juiste leermiddelen.

Alles up to date

Met de onderhoudsservice van Vicus krijg je iedere week de laatste versies van het Wordpress-systeem. Dit zijn deels verbeteringen in de beveiliging, deels oplossingen voor problemen. Door dit systeem blijft alles up to date en zo veilig als dat mogelijk is.

Met de ondersteuning via de Vicus Servicedesk kun je zowel telefonisch als per mail een beroep doen op de medewerkers van Vicus. Via het klantportaal heb je gelijk inzicht in alle ontwikkelingen en updates die op de webshop worden uitgevoerd.

Stand van zaken

Smart2school.nl biedt haar klanten een veilige omgeving om aankopen te doen. Door het wekelijks onderhoud werkt Smart2school.nl altijd met de meest up to date versie van Wordpress. Verder geeft Vicus inzage in de laatste ontwikkelingen. Daarnaast ontvangt Smart2school.nl maandelijks een rapportage hoe de webshop er voor staat.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.