OpenMage LTS

Vicus eBusiness Solutions is een gewaardeerde partner voor OpenMage-implementaties, een community-driven fork van Magento 1. Met uitgebreide kennis van Magento 1 en OpenMage biedt Vicus op maat gemaakte oplossingen, van migratie tot extensies, voor robuuste e-commerceplatforms die aan specifieke zakelijke behoeften voldoen. Hun toewijding aan klanttevredenheid en technische excellentie is ongeëvenaard.

Vicus eBusiness Solutions is een gewaardeerde partner voor het implementeren van OpenMage, een gemeenschapsgestuurde fork van Magento 1. Als jouw partner biedt Vicus expertise en ondersteuning wanneer je wilt vertrouwen op het OpenMage-platform voor je e-commercebehoeften.

Vicus ondersteund Magento 1 nog tot minimaal juli 2029 en heeft ervaring met Magento sinds 2007.

Met een diepgaande kennis van zowel Magento 1 als OpenMage, biedt Vicus eBusiness Solutions op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven die willen profiteren van de mogelijkheden van het OpenMage-ecosysteem. Van migratie van bestaande Magento 1-installaties naar OpenMage tot het leveren van op maat gemaakte extensies en ondersteuning, Vicus staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid en technische uitmuntendheid.

Door nauw samen te werken en voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en updates, streeft Vicus ernaar om haar klanten te voorzien van robuuste, schaalbare en toekomstbestendige e-commerceoplossingen die voldoen aan hun unieke zakelijke behoeften.

Met Vicus eBusiness Solutions als partner kun je vertrouwen op onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van e-commerce, gecombineerd met onze passie om met OpenMage succesvolle en duurzame online winkelervaringen te creëren.