Consultancy en Training

optimaliseer je bedrijfsproces

Vicus begrijpt bedrijfsprocessen en adviseert daarom niet alleen welke software bij jouw organisatie past maar zorgt er ook voor dat deze perfect in jouw organisatie wordt ingebed.

Flexibele kennisoverdracht

Je kiest zelf welke trainingsvorm bij jou past. Wil je je bedrijfsproces verbeteren dan boek je een workshop. Wil je weten hoe de software werkt dan kies je een training. Wil je je systeem zelf inrichten, maar wel profiteren van onze ervaring? boek dan een inloopsessie.

Afhankelijk van de mogelijkheid om de workshop of training te combineren met andere projectactiviteiten wordt deze bij jou op kantoor, bij ons op kantoor of telefonisch gehouden.

Met een workshop of training specifiek voor jouw organisatie haal je een hoger rendement uit jouw vtiger CRM systeem.

Magento workshops en trainingen zijn een integraal onderdeel van onze aanpak; leer zelf je webshop in te richten.

We zetten snel een nieuwe eenvoudige webshop online met de WooCommerce plug-in voor Wordpress.

Welke vorm past het beste bij jou?

Aan de slag

In een workshop gaan we in op jouw bedrijfsproces en hoe je slim gebruik kunt maken van de software. We geven advies en discussiëren over de aanpak en welke software het beste past.

In een training leren we jou en jouw medewerkers omgaan met de software. In een training gaat het om de functionele werking; hoe het pakket te gebruiken; zeg maar waar de knopjes zitten.

Bij de individuele inloop-sessie ben je een dag bij ons op kantoor. We starten met een instructie en dan ga je zelf aan de slag met het uitbouwen en inrichten van je webshop en crm.

Laat ons jou helpen jouw bedrijf met passie te laten groeien

Vertel ons over jouw project

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen