Magento aan King webshop voor Peter Claassen Dubbele Bedieningen

Met de geoptimaliseerde Magento webshop en King koppeling zet Peter Claassen Dubbele Bedieningen flinke stappen om meer rendement te halen uit e-commerce.

Website zonder webshop

Peter Claassen had wel een website voor zijn producten, maar zonder bestelmogelijkheid. Het aannemen en verwerken van bestellingen kostte steeds meer tijd. Met het oog op de toekomst en mogelijke groei was er een wens om te automatiseren. Er moest een webshop komen en zodoende klopte Peter Claassen aan bij Vicus.

Magento en King

Vicus ondersteunt Magento sinds 2008. Door onze jarenlange ervaring met dit e-commerce platform zijn wij de ideale partner om dit project succesvol uit te voeren. Naast de webshop in Magento, is gekozen om te blijven werken met King Business Software voor de administratie.

De King Logistiek was al in het bezit van Peter Claassen. Met onze VOSBA middleware zorgen wij voor de koppeling tussen Magento en King. Wij werken hierbij samen met de King-dealer van Peter Claassen. Zo zijn we tot een optimaal ingericht bedrijfsproces gekomen.

Door het internationale karakter van de onderneming is gekozen voor de Engelse taal als standaard inrichting. De klanten van Peter Claassen kunnen eenvoudig zoeken in het assortiment. Zo kan er gezocht worden op onder andere merk en type.

Meer uit je website halen

Wij hebben voor Peter Claassen een webshop weten te realiseren met een koppeling naar King. Met de geoptimaliseerde Magento webshop en de Magento aan King koppeling zet de organisatie flinke stappen om meer rendement te halen uit e-commerce.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.