Magento hosting

Snel en betrouwbaar

Met de gespecialiseerde Magento hosting van Vicus beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende Magento webwinkel

Magento Hosting snel, flexibel en beschikbaar

Met een gespecialiseerde Magento hosting server beschik je over een perfecte oplossing voor een snel draaiende Magento webwinkel.

Gespecialiseerde Magento Virtuele Server

Onze gespecialiseerde virtuele Magento server is interessant voor webwinkeleigenaren die meer flexibiliteit willen dan bij een shared Magento hosting pakket maar nog niet toe zijn aan een volledige server.

Gespecialiseerde Magento shared hosting server

Om Magento optimaal te laten presteren is optimalisatie op serverniveau vereist. Daarbij is het van belang dat zowel de database als de webserver volledig zijn geoptimaliseerd voor Magento.

Onze systeembeheerders hebben zich verdiept in de specificaties voor het optimaliseren van een server voor het Magento hosting e-commerce platform.

Simuleren van Magento hosting capaciteit

Ons gespecialiseerde Magento server beheerteam beschikt over applicaties waarmee zij de prestaties van jouw bestaande Magento server kunnen testen door bezoekers te simuleren.

Zo kunnen wij je desgewenst laten zien wat er met de snelheid van de server en dus de snelheid van jouw webwinkel(s) gebeurd bij een bepaald aantal bezoekers op jouw webwinkel.

snel en stabiel

Wij garanderen

  • flexibel
  • schaalbaar
  • back-ups
  • veilig
  • beschikbaar
  • snel

Maak een succes van je Magento shop

Hoe groot je online ambities ook zijn, Vicus helpt al 21 jaar om ze waar te maken.

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen