Onderhoud en Hosting van webshop Duisters Techniek

Vicus blijft de Magento 1 webshops ondersteunen voor Duisters Techniek.

Wensen

Duisters Techniek was op zoek naar een partij die de hosting en het onderhoud van hun webshops kon doen. De webshops lagertechniek.nl en perslucht.eu zijn beide Magento 1 webshops.

Update met behoud van werking

Voor Duisters Techniek heeft Vicus de hosting overgenomen voor lagertechniek.nl en perslucht.eu. Vicus verzorgt daarnaast het onderhoud van de webshops. Wij leveren namelijk nog steeds onder andere onderhoud en maatwerk aan Magento 1 webshops.

Geen overhaaste beslissing

Duisters Techniek kan volop gebruik maken van beide webshops zoals ze gewend zijn. Voor organisaties die nog op Magento Open Source 1 draaien is Vicus de juiste partij. Wij bieden nog minimaal tot juli 2023 ondersteuning voor Magento 1. Zo is er voldoende tijd om te besluiten of de overstap naar Magento 2 gemaakt moet worden.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.