Gespecialiseerde hosting voor open source

Magento, WordPress, WooCommerce en Vtiger CRM

Al sinds onze oprichting 21 jaar geleden verzorgen wij de hosting zowel whitelabel als via gespecialiseerde hostingbedrijven

Virtuele en dedicated servers

We werken met de beste hosting partners voor zowel shared hosting als gespecialiseerde virtuele servers en dedicated servers.

Support

We werken met een moderne telefooncentrale waar medewerkers zich op aan en afmelden. Je kunt ons centrale nummer bellen en dan word je vanzelf doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Als dienstdoende niet opneemt wordt doorgeschakeld naar backup.

Onze partners

Zie al onze partners

Anytime, anywhere online - Saas (Software as a Service) is de trend. Saas zijn programma's die online worden aangeboden en dus niet op jouw eigen computer draaien. Zo zijn er online boekhoudpakketten, CRM systemen, websites en natuurlijk webwinkels.

Al sinds 2003 leveren wij alle software online. Wij beschikken over jarenlang ervaring met het inrichten en beheren van de onderliggende platformen.

Wij verzorgen het beheer en de back-ups. De hosting van Open Source toepassingen doet Vicus op professionele Linux machines en veilige locaties. Het beheer wordt gedaan door vakkundige beheerders. Wij bieden daarmee betrouwbare hostingfaciliteiten, waarbij we rekening houden met jouw budget, wensen en eisen.

Ons platform is redundant (dubbel) uitgerust. Wij houden rekening met de hoeveelheid gegevens die je wilt opslaan (diskruimte), de hoeveelheid gegevens die over de lijn gaan (dataverkeer), gewenste back-up, gewenste openingstijden helpdesk (24/7 of alleen kantoortijden) vanuit Nederland of internationaal en eventuele specifieke wensen.

Zowel de snelheid van ons netwerk als de snelheid van het systeem zijn erg hoog. Voor de snelste Magento of vtiger serveroplossing moet je ons bellen!

Door de grote capaciteit van onze hostingpartners is het op korte termijn mogelijk jouw server uit te breiden.

Bij ons kun je altijd wijzigingen aanbrengen aan het server hosting systeem en bijbehorende contract.

Gebruikmaken van een online oplossing betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over back-ups. Standaard dagelijks en vaker als dat gewenst of noodzakelijk is.

Geinteresseerd in hosting?

Zet de eerste stap op weg naar een succesvolle online beleving. Vul nu het contactformulier in!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen