SB-Railing Magento webshop aan SAP IMS Nederland

Fraaie B2B webshop voor IMS Nederland met consequent beeldmateriaal, productdetailinformatie, CAD tekeningen, montage-instructies en dimensie tekeningen.

Wensen

De bestaande webshop van SB-Railing moest vervangen worden door een platform met meer mogelijkheden. IMS Nederland is zodoende uitgekomen bij Vicus, een specialist op het gebied van Magento. De omgeving van Magento biedt een flexibel en stabiel e-commerceplatform.

Wat heeft Vicus gedaan?

Om zeker te stellen dat we de juiste functionaliteitgaan realiseren start het project met een ontwerpfase waarin alle detail worden doorgesproken. IMS Nederland zocht samen met Vicus een passende standaard template. Vicus paste deze naar behoefte van IMS aan en loste een aantal technische problemen in de template op.

Zo heeft Vicus onder andere de werking van het menu aangepast naar de wensen van IMS Nederland. Daarnaast implementeerden wij een wijziging waardoor subcategorieën werden getoond naarst de uitgebreide gelaagde navigatie.

Resultaat

Het resultaat is een fraaie B2B webshop met consequent weergegeven beeldmateriaal. De website kan in meerdere talen worden weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om uit de systemen van IMS Nederland, bijvoorbeeld SAP, gegevens te importeren.

Een specifiek voorbeeld voor deze onderneming is dat er rekening wordt gehouden met afmetingen bij het berekenen van de verzendkosten. Dit komt omdat er speciale producten zijn zoals een railing van meer dan zes meter.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.