Qbiq migreert van Microsoft CRM naar Vtiger CRM

Qbiq was niet tevreden over hun Microsoft platform die ze gebruikten om hun leads, klanten bestanden en offertes bij te houden. Qbiq wilde daarom graag overstappen naar een ander systeem en weg van het Microsoft platform vanwege de hoge licentie kosten. Ze wilde wel eenzelfde werkwijze behouden om zoveel mogelijk profijt te hebben van de automatisering.

Vicus assisteerde met de migratie van alle data van het Microsoft CRM platform naar Vtiger CRM. Nadat alle gegevens geïmporteerd waren heeft Vicus het systeem schoongemaakt en corrupte data verwijderd. Als resultaat zijn de verkoopkansen in het back-end beter gepresenteerd en er is een goed overzicht gecreëerd van de offertes die worden verstuurd naar klanten.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.