Xolphin SSL certificaten

Vicus werkt samen met Xolphin. Xolphin staat voor betrouwbaar leveren van SSL Certificaten van Comodo, Symantec, Thawte, GeoTrust, Verisign en GlobalSign.

Xolphin is de grootste onafhankelijke leverancier van SSL certificaten in Nederland. Dagelijks worden vele certificaten verstrekt aan meer dan 10.000 klanten. Deze positie heeft Xolphin verworven door certificaten tegen de laagst mogelijke prijs te leveren met de best mogelijke service. Zo wordt nu meer dan 90 % van onze support mail binnen een kwartier beantwoord.

Wat zijn SSL certificaten?

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden. Bovendien kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Waarom Xolphin?

Xolphin levert al sinds 2003 SSL certificaten aan Vicus en klanten van Vicus. Certificaten van Comodo, Symantec, Verisign, Thawte en GlobalSign, de grootste en meest bekende aanbieders van SSL certificaten in de wereld.