Buckaroo

Buckaroo is één van de bekendste Payment Service Providers in Nederland met meer dan 5.000 aangesloten webshops. Vicus en Buckaroo zijn partners sinds 2005.

Buckaroo De Totaaloplossing Voor Al Uw Financiele Processen SchemaKenmerkend aan Buckaroo is de complete ondersteuning van de betaalstrategie, met name dankzij de klantvriendelijke credit management-oplossingen. Vicus en Buckaroo zijn partners sinds 2005.

Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo dé meest complete Payment Provider van Nederland. Door samen met klanten en partners in te spelen op de trends en ontwikkelingen in de markt, heeft Buckaroo het meest complete aanbod van betaal-facturatie en inningsoplossingen voor zowel webwinkeliers als corporate organisaties. Als klant van Buckaroo kunt u altijd rekenen op krachtige support en advies bij digitalisering van het betaalproces. Vicus en Buckaroo zijn partners sinds 2005.

Ondersteunde betaalmethoden

Buckaroo maakt het mogelijk om op veilige en eenvoudige wijze online betaalmethoden aan te bieden in uw webshop, check-out of (digitaal) betaalverzoek. Hierbij kunt u kiezen uit een breed aanbod van zowel nationale- als internationale betaalmethoden waaronder: iDEAL, Bancontact, Paypal, Mastercard, Visa, American Express, Giropay, Achteraf betalen, Klarna, AfterPay, Sofort, CarteBancair. Ook eenmalige- en doorlopende machtiging, overboeking en diverse loyalty- en cadeaukaarten behoren tot de opties.

Zeer uitgebreide service

De bovenstaande online betaalmethoden zijn slechts een onderdeel van de zeer uitgebreide en volwaardige service van Payment Service Provider Buckaroo voor het afhandelen van (online) betalingen. Doel daarbij is om een volledig geautomatiseerd verwerkingsproces te bieden, van bestelling tot en met betaling.
Dit geldt niet alleen voor de “normale” stroom maar ook voor de tijdrovende uitzonderingen. Denk aan: onjuiste betalingen, gedeeltelijke betalingen, mislukte betalingen, terugbetalingen en retouren. Met name voor deze aanvullende online processen biedt Buckaroo tal van tijd- en kosten besparende functionaliteiten en modules, gemakkelijk te beheren vanuit de Buckaroo Payment Plaza.

De diensten van Payment Service Provider Buckaroo zijn opgebouwd uit modulaire services die enkel, of in combinatie, kunnen worden afgenomen en toegepast. U betaalt dus alleen fee voor de transacties van (online) betaalmethoden die u gebruikt. Voor alle aangeboden online betaalmethoden geldt dat vanaf het moment van bestelling alles volledig automatisch afgehandeld wordt. Uw order- of reserveringssysteem wordt automatisch online geüpdate, zodra een betaling binnen is.

Nieuwe betaalvormen

Het betaallandschap is volop in ontwikkeling. Betalen kan steeds sneller en gemakkelijker. Buckaroo zet in op nieuwe betaalvormen als iDEAL QR, e-mail met paylink, sms met paylink, brief met QR-code, recurring payments en subscription services.