Amazon komt naar Nederland 2020

Magento aan Amazon koppelen

Amazon.nl is nog steeds een boekenwinkel, maar gaat zijn deuren openen voor Nederland. Doordat Amazon haar webwinkel gaat openen in Nederland krijgen andere spelers zoals Bol.com en Coolblue.nl extra competitie in de online markt.
Lees meer →

E-commerce Internetmarketing Magento Reageer

Koppelen aan een Marketplace?

online marketplaces

Wil je ook meer verkopen door te koppelen aan een Marketplace? Online marktplaatsen zoals eBay, Amazon en lokale platforms zoals Bol.com en Beslist zijn platforms van derden waarmee leveranciers hun producten via deze kanalen kunnen verkopen.
Lees meer →

Overig Reageer

Magento CRM Oplossing

Magento CRM

In het tijdperk van e-commerce in 2020 moet je continu richten om je online webshop te verbeteren ook de klantervaring is hier een belangrijk onderdeel van. Je moet je webshop altijd up-to-date houden met de laatse upgrades en Magento versies zodat die goed en veilig is. Goede promotie met advertenties in zoekmachines en andere websites, sociale netwerken speelt ook een belangrijke rol dat je webshop goede omzet maakt. Lees meer →

CRM Magento Reageer

Het Vtiger CRM Systeem

Vtiger crm systeem

Vtiger is een crm systeem dat jouw bedrijfsprocessen en klantenservice zal verbeteren. In het crm kan je communiceren en offertes maken voor potentiële klanten en je hebt ook gelijk een overzicht van je werknemers zodat alles goed wordt gestroomlijnd. Vtiger helpt bij het organiseren en opslaan van informatie over de verkoop, facturering, werkstromen en natuurlijk nog veel meer. Het crm automatiseert veel verschillende taken en helpt met de klantenservice op hetzelfde platform waar klantgegevens worden opgeslagen.

Lees meer →

CRM Reageer

De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

Ben je een vtiger-gebruiker of wil je gewoon weten wat de beste add-ons zijn voor Vtiger? Hier hebben wij een lijstje samengesteld met de beste 10 Vtiger crm add-ons.

Al deze add-ons zijn beschikbaar door Vicus en kunnen op aanvraag worden geinstalleerd of geupgrade. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel assisteren en installaties snel en efficiënt uitvoeren.
Lees meer →

CRM Vtiger CRM Reageer

Vtiger CRM en Zoho CRM Vergelijking

Vtiger vs Zoho crm

Wat is beter Zoho CRM of Vtiger? Bij het selecteren van het beste CRM-softwareproduct voor jouw organisatie draait het allemaal om het evalueren van verschillende oplossingen en het uitzoeken van het beste programma voor jouw specifieke behoeften. Dit artikel geeft je direct inzicht in het verschil tussen Zoho CRM en Vtiger.
Lees meer →

CRM Overig Reageer

Het internet bestaat 50 jaar, hier is hoe het allemaal begon

50 jaar internet en www

Vandaag, 29 oktober, is het internet jarig. Hiep hiep! Op deze dag in 1969 hadden twee computers voor het eerst contact via wat we later het internet zouden noemen. Het internet is daarmee al 50 jaar oud. Lees meer →

Overig Reageer

Tips voor je email marketing campagnes

tips voor je email marketing

Iedereen weet hoe belangrijk het is om e-mail marketing campagnes te starten voor je eigen onderneming. Maar hoe doe je dat en doe je dat wel goed? en ziet het er professioneel uit?

In deze blog post zullen we tips en advies geven hoe je een professionele e-mail marketing campagne begint, deze uitwerkt en succesvol maakt.
Lees meer →

E-mail nieuwsbrieven Reageer

Vtiger email marketing double opt-in en opt-out proces

Vtiger email marketing double opt-in en opt-out proces

Als je gaat e-mailen uit Vtiger, zorg er dan voor dat je voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en General Data Protection Regulation (GDPR). Het is een belangrijk onderwerp om de nieuwe Europese wetgeving te respecteren. We zullen uitleggen hoe je vtiger kunt instellen om dit resultaat te bereiken. Lees meer →

E-mail nieuwsbrieven Vtiger CRM Reageer

Vtiger e-mail marketing module handleiding

Campaign details 6
Dit bericht is deel van 55 in de serie Vtiger CRM handleiding

Met de vtiger e-mail marketing module kunt je perfect en eenvoudig je e-mail campagnes versturen naar je leads, contactpersonen en organisaties. Het selecteren van de ontvangers is erg gemakkelijk: je selecteert een of meerdere rapporten en geeft zo aan wie de campagne ontvangt.

Campagnes die in het verleden zijn verstuurd, kunt je gemakkelijk terugzien. Kijk het rapport van de campagne in, zodat je weet hoeveel ontvangers de e-mail hebben geopend en wie op welke link uit je e-mailing klikte.

Lees meer →

Vtiger CRM Reageer