Verschil tussen Sphinx search en Elastic search

In de bijgaande tabel zie je in een oogopslag wat de verschillen zijn tussen de verschillende zoekmachines. Van Autocomplete tot Sphinx Search Ultimate en Elastic Search Ultimate.

Lees meer →

Magento Reageer

Ervaringen met magento 2 en waarom je nu moet overstappen naar Magento 2

webshop migratie naar Magento 2

Draait jouw webshop nog steeds op Magento 1? Dan wordt het nu de hoogste tijd om over te stappen naar Magento 2.

Magento 2 heeft veel voordelen en is een verbeterd systeem. In deze blog zullen we uitleggen waarom het zo belangrijk is om jouw webshop te upgraden en waarom je dat nu prima kunt doen naar Magento 2.
Lees meer →

Magento Reageer

Amazon komt naar Nederland 2020

Magento aan Amazon koppelen

Amazon.nl is nog steeds een boekenwinkel, maar gaat zijn deuren openen voor Nederland. Doordat Amazon haar webwinkel gaat openen in Nederland krijgen andere spelers zoals Bol.com en Coolblue.nl extra competitie in de online markt.
Lees meer →

E-commerce Internetmarketing Magento Reageer

Koppelen aan een Marketplace?

online marketplaces

Wil je ook meer verkopen door te koppelen aan een Marketplace? Online marktplaatsen zoals eBay, Amazon en lokale platforms zoals Bol.com en Beslist zijn platforms van derden waarmee leveranciers hun producten via deze kanalen kunnen verkopen.
Lees meer →

Overig Reageer

Magento CRM Oplossing

Magento CRM

In het tijdperk van e-commerce in 2020 moet je continu richten om je online webshop te verbeteren ook de klantervaring is hier een belangrijk onderdeel van. Je moet je webshop altijd up-to-date houden met de laatse upgrades en Magento versies zodat die goed en veilig is. Goede promotie met advertenties in zoekmachines en andere websites, sociale netwerken speelt ook een belangrijke rol dat je webshop goede omzet maakt. Lees meer →

CRM Magento Reacties uitgeschakeld voor Magento CRM Oplossing

Het Vtiger CRM Systeem

Vtiger crm systeem

Vtiger is een crm systeem dat jouw bedrijfsprocessen en klantenservice zal verbeteren. In het crm kan je communiceren en offertes maken voor potentiële klanten en je hebt ook gelijk een overzicht van je werknemers zodat alles goed wordt gestroomlijnd. Vtiger helpt bij het organiseren en opslaan van informatie over de verkoop, facturering, werkstromen en natuurlijk nog veel meer. Het crm automatiseert veel verschillende taken en helpt met de klantenservice op hetzelfde platform waar klantgegevens worden opgeslagen.

Lees meer →

CRM Reacties uitgeschakeld voor Het Vtiger CRM Systeem

De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

Ben je een vtiger-gebruiker of wil je gewoon weten wat de beste add-ons zijn voor Vtiger? Hier hebben wij een lijstje samengesteld met de beste 10 Vtiger crm add-ons.

Al deze add-ons zijn beschikbaar door Vicus en kunnen op aanvraag worden geinstalleerd of geupgrade. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel assisteren en installaties snel en efficiënt uitvoeren.
Lees meer →

CRM Vtiger CRM Reacties uitgeschakeld voor De Beste 10 Vtiger CRM Add-Ons

Vtiger CRM en Zoho CRM Vergelijking

Vtiger vs Zoho crm

Wat is beter Zoho CRM of Vtiger? Bij het selecteren van het beste CRM-softwareproduct voor jouw organisatie draait het allemaal om het evalueren van verschillende oplossingen en het uitzoeken van het beste programma voor jouw specifieke behoeften. Dit artikel geeft je direct inzicht in het verschil tussen Zoho CRM en Vtiger.
Lees meer →

CRM Overig Reacties uitgeschakeld voor Vtiger CRM en Zoho CRM Vergelijking

Het internet bestaat 50 jaar, hier is hoe het allemaal begon

50 jaar internet en www

Vandaag, 29 oktober, is het internet jarig. Hiep hiep! Op deze dag in 1969 hadden twee computers voor het eerst contact via wat we later het internet zouden noemen. Het internet is daarmee al 50 jaar oud. Lees meer →

Overig Reacties uitgeschakeld voor Het internet bestaat 50 jaar, hier is hoe het allemaal begon

Tips voor je email marketing campagnes

tips voor je email marketing

Iedereen weet hoe belangrijk het is om e-mail marketing campagnes te starten voor je eigen onderneming. Maar hoe doe je dat en doe je dat wel goed? en ziet het er professioneel uit?

In deze blog post zullen we tips en advies geven hoe je een professionele e-mail marketing campagne begint, deze uitwerkt en succesvol maakt.
Lees meer →

E-mail nieuwsbrieven Reacties uitgeschakeld voor Tips voor je email marketing campagnes