MAAS International B.V. blijft werken met Magento 1

MAAS International B.V. kan dankzij Vicus blijven werken met een Magento 1 webshop.

Blijvend onderhoud

MAAS International B.V. voorziet bedrijven van onder andere koffie en thee. Een essentieel onderdeel van ieder bedrijf. Om dat succesvol te kunnen blijven doen is het nodige onderhoud aan de webshop nodig. De webshop van MAAS International B.V. is gebaseerd op Magento 1. Deze versie wordt echter niet meer ondersteund door het moederbedrijf van Magento. Vicus verleent deze service nog wel.

Wat heeft Vicus gedaan?

Over het algemeen geldt het advies om een Magento 1 omgeving te migreren naar Magento 2. Om een tussenoplossing te bieden hebben wij een Servicedesk Magento 1 Pluspakket. Daaronder valt onder andere dat Vicus de webshop monitort en wij grijpen in wanneer dat nodig is.

Voordat Vicus een webshop overneemt doen wij een uitgebreide intake. Zo weten we precies waar wij aan beginnen. Dit hebben wij dan ook bij MAAS International B.V. gedaan. Alle benodigde maatregelen om alles zo veilig mogelijk te houden worden getroffen. De officiële Magento 1 patches worden door Vicus uitgevoerd en daarna worden de basisfuncties van de webshop getest.

Blijven ondernemen met Magento 1

Vicus heeft de hosting overgenomen en levert zo de digitale opslagruimte voor de website met webshop. Daarnaast krijgt MAAS International B.V. alle ondersteuning die het nodig heeft om te blijven werken met de Magento 1 omgeving. Zo kunnen zij voorlopig nog goed blijven werken met Magento 1.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.