Kom werken bij Vicus

DYNAMISCHE WERKOMGEVING MET VOLOP RUIMTE VOOR JOUW EIGEN INBRENG

Vicus heeft als droom dat alle kritische bedrijfsprocessen op open source software zullen draaien. Dat deze droom waarheid kan worden, daar geloven wij heilig in. We zijn echter realistisch genoeg om eerst te bekijken of bestaande software en processen behouden kunnen blijven.

Wij werken met Magento (sinds 2007), WordPress (sinds 2008) en Vtiger CRM (Sinds 2005) en integreren deze aan back-office systemen zoals Dynamics NAV, King Software, Dynamics AX, Baan Infor en Exact.

Wij hebben vacatures voor PHP-ontwikkelaars, Vtiger CRM, WordPress en Magento ontwikkelaars, template bouwers en adviseurs/consultants.

Een stage bij Vicus geeft inhoud aan je CV.

  •  parttime is normaal
  •  1 dag per week thuis
  •  flexibele werktijden
  •  grote zelfstandigheid
  •  verantwoordelijkheid
  •  veelzijdig werk
  •  uitdagende klanten
  •  werk met Open Source

Leuk team

Ons team bestaat uit enthousiaste en bouwers en adviseurs. De directie werkt gewoon mee.

Internationale focus

Geheel volgens de traditie binnen open source community's werkt Vicus vanuit Nederland samen met partners over de hele wereld.
Vicus is in Nederland open source community leader voor Vtiger CRM sinds 2005. We zijn daarnaast Magento e-commerce specialist sinds 2007. We werken voor vele smaakmakende klanten en onze projecten worden steeds leuker.

Professionals met potentie

Je bent no-nonsense, professioneel en je hebt de ambitie om met het succes van Vicus mee te groeien. Bovendien vind je het fijn om zelfstandig aan de slag te gaan, maar tegelijkertijd in een team te werken.

Verantwoordelijkheid

Bij Vicus krijgen initiatiefnemers volop de ruimte. Wil je verantwoordelijkheid en neem je die ook? Dan is Vicus voor jou de plek om je verder te ontwikkelen.

Marktconforme beloning

Je werkt voor de lol, maar niet voor niks. Naast een marktconform salaris dat overeenkomt met jouw ervaring en functie, ontvang je een extra bonus op basis van de commerciële resultaten van Vicus.

Het nieuwe werken heel normaal

Het is bij Vicus heel normaal om een deel van de werktijd thuis te werken of in elk geval anders dan de standaard 9 tot 5 op kantoor. Hierbij maak je gebruik van moderne faciliteiten.
Vicus werkt voor zowel grote organisaties als MKB bedrijven vanaf 5 medewerkers. Bekijk onze portfolio voor een overzicht van onze klanten.

Werken voor een winnaar

In 2016 kregen wij de prestigieuze internationale iCMG award overhandigd in de categorie Future IT voor het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser.

Vacatures bij Vicus

Vacature e-commerce projectleider / consultant in Amersfoort

2 november 2023
Vicus zoekt ter versterking van haar team in Amersfoort een e-commerce projectleider/consultant
Vacature Systeembeheer, Vacature Applicatiebeheer

Vacature Linux systeem- en applicatiebeheerder

21 september 2022
Vicus zoekt ter versterking van haar team een Linux systeembeheerder en applicatiebeheerder
vacature Magento Front-end Developer

Vacature Magento Front End developer

15 september 2022
Vicus heeft in de vestiging Amersfoort vacatures voor zowel beginners als gevorderden met ervaring in Magento 2 webwinkels. Vicus maakt goed werkende Magento 2 webwinkels voor klanten in vele branches.
vacature Magento Backend Developer

Vacature Magento Back End developer

10 september 2022
De Vicus vestiging Amersfoort zoekt Magento 2 back-end developer. Bij ons doe je veel ervaring op met Magento 2 webshops. Met klanten die uitdagend bouwwerk bedenken. Ben jij goed genoeg?
vacature Vtiger CRM Consultant

Vacature Vtiger CRM consultant

6 september 2022
Voor ons team in Amersfoort zoeken wij een enthousiaste crm-consultant (m/v) met ervaring op het implementeren van marketing-, verkoop- en serviceprocessen.
vacature Lead Developer

Vacature Lead Developer

5 september 2022
Voor ons team zoeken wij een lead developer die structuur en leiding geeft aan ons technische team en hun werkzaamheden. Je bent een sparringpartner voor de directie en onze consultants over verbeteringen in projecten en de organisatie.
vacature Magento Developer

Vacature Magento ontwikkelaar

10 augustus 2022

Voor ons team in Amersfoort zoeken wij een enthousiaste Magento ontwikkelaar met ervaring met ecommerce webwinkels (Magento) die per direct aan de slag wil.

vacatures stagiare marketing en communicatie

Stage verkoop / marketing HBO MBO4

9 juni 2022

Vicus zoekt stagiaire voor het uitwerken van nieuwe concepten. Studenten van HBO en MBO 4 in marketing of communicatie zijn bij Vicus harte welkom.

Solliciteer of stel een vraag