Dumotion krijgt nieuwe Magento 2 webshop

Vicus heeft voor Dumotion een webshop in Magento 2 gerealiseerd.

De klantvraag

Dumotion is al meer dan 30 jaar hét adres voor onder andere aandrijfriemen en rails op maat. Deze grote speler in de techniek kwam bij Vicus met de vraag om een nieuwe webshop te realiseren in Magento 2. Ook het grafisch ontwerp was onderdeel van de opdracht.

Wat heeft Vicus gedaan?

Vicus heeft voor Dumotion een template ontwikkeld in Magento 2 waardoor alle pagina`s dezelfde look en layout hebben. Door het grote aanbod van Dumotion is dit belangrijk. Zo worden alle producten overzichtelijk gepresenteerd. De klanten van Dumotion vinden eenvoudig het product waar ze naar op zoek zijn.

Het resultaat

Vicus heeft een overzichtelijke webshop gecreëerd waar de klanten van Dumotion snel het gewenste item kunnen vinden. In één oogopslag zien ze de informatie van het product. Ook is het bestelproces eenvoudig, wat bijdraagt aan een snelle levering.

Dumotion heeft nu een webshop die past bij haar reputatie!

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.