Clonable

Met Vicus en Clonable kun je in zeer korte tijd jouw Magento webshop internationale alure geven. Clonable zorgt voor de vertaling van je catalugus en Vicus zorgt voor de inrichting. Binnen enkele uren kun je jouw producten in andere landen aanbieden.

Bij Clonable koesteren ze het geloof in slimme en kosteneffectieve marketingoplossingen. Het was een tijd van strategisch denken en slimme trucs, waarin ze ons inzetten om tegen lagere kosten in te kopen en winst te behalen.

Ze zochten naar alternatieve oplossingen om internationale markten te betreden zonder buitensporige advertentiebudgetten. Het idee voor Clonable ontstond in 2019, toen ze op zoek gingen naar een oplossing voor dit probleem. Door programmeerkennis te combineren met expertise in online marketing, ontstond het concept van Clonable.

Na een intense brainstormsessie in 2021 besloten ze vertaalmogelijkheden toe te voegen aan Clonable. Veel van hun klanten hadden al gevraagd om hun webshopinhoud te vertalen, om hun bereik te vergroten. Dit idee werd met veel enthousiasme ontvangen en zorgde voor een opmerkelijke groei van Clonable.

Bij Clonable streven ze ernaar om slimme marketing en efficiënt websitebeheer binnen handbereik te brengen. Met hun tool kunnen websites eenvoudig worden gekopieerd, vertaald en onderhouden, waardoor ondernemers kostbare tijd en geld besparen. Of je nu je markt wilt uitbreiden naar het buitenland of gewoon je website snel wilt vernieuwen, Clonable biedt de oplossing die je nodig hebt.

Wil je ook met jouw Magento webwinkel of website snel en eenvoudig een entree maken in het buitenland? Of gewoon eens testen of er over de grens anomo is voor jouw aanbod? Neem dan contact op met Vicus om jouw gratis test te starten!