Magento en CRM E-Commerce Specialist

Doorontwikkeling en ondersteuning Magento webshop stroomwinkel.nl

Vicus verzorgt het onderhoud van de Magento 1 webwinkel van stroomwinkel.nl

De Magento-partner van Top Systems stopte met de ondersteuning van Magento 1. Vicus nam het beheer en de doorontwikkeling van de Magento 1 webshop over en verzorgt de reguliere patches van MageOne om de techniek achter de webshop up-to-date te houden.

Top Systems heeft als missie “Energieonafhankelijkheid” in de breedst mogelijke zin. Energie altijd en overal is hun motto. Dit doen ze dankzij de ontwikkeling en levering van slimme (accu) gebaseerde systeemoplossingen voor betrouwbare mobiele en off-grid energiesystemen.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.