Doorontwikkeling en ondersteuning Magento 1 voor Top Systems

Vicus verzorgt het onderhoud van de Magento 1 webwinkel van Top Systems.

Onderhoud voor Magento

Sinds 2015 is Top Systems klant van Vicus. Zij hadden al een partner voor hun Magento webshop, maar die partner had aangegeven te stoppen met het ondersteunen van Magento 1. De webshop van Top Systems draaide echter op Magento 1. Om die reden zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe Magento specialist en zijn toen bij Vicus uitgekomen.

Up to date met Magento 1

Steeds meer bedrijven stoppen met het ondersteunen van Magento 1. Wij leveren deze service nog wel tot in ieder geval juli 2023. Vicus heeft dan ook het beheer van de webshop over kunnen nemen. Wij garanderen zo de doorontwikkeling en benodigde patches om de techniek achter de webshop up to date te houden.

Veiligheid voorop

Top Systems kon gewoon blijven werken zoals ze gewend waren. De webshop kan voorlopig nog blijven draaien op het vertrouwde Magento 1. Zolang de veiligheid kan worden gegarandeerd zal dit ook zo blijven. Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij uiteraard passende maatregelen treffen.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.