Internationale Magento webshop Simply Herbs

Vicus bouwde deze Magento2 webshop voor Simply Herbs, specialist in kruiden en tincturen.

Ook voor het buitenland

Annie’s Heilzame Kruiden is een groeiend ambachtelijk bedrijf dat zelf kruiden producten voor persoonlijke verzorging en geneeskrachtig gebruik produceert. Annie's Heilzame Kruiden zijn al jaren online verkrijgbaar. In 2012 is de behoefte ontstaan om de webwinkel te professionaliseren. Klantprocessen moesten verbeteren en de uitstraling was aan een update toe. Daarnaast kon het oude mijnwebwinkel platform de groei niet voldoende bijhouden.

In eerste instantie heeft Vicus de webshop omgezet van een mijnwebwinkel platform naar de Zen Cart omgeving. Vicus heeft van 2004 tot 2017 Zen Cart ondersteund. Sinds 2007 bouwen wij webshops in Magento. Reden voor bestaande tevreden klanten om aan Vicus te vragen de omzetting van de webshop van het Zen Cart platform naar een Magento platform uit te voeren.

Webshop in diverse talen

Naast een webshop voor de Nederlandse markt heeft Vicus ook voor de buitenlandse markt een webshop ingericht onder de naam Simply Herbs. Duits, Frans en Engels zijn de talen waarin de website zichtbaar moet zijn voor de bezoekers.

Resultaat

Simply Herbs is met de overstap naar Magento 2 klaar voor de toekomst. Magento 2 biedt voldoende mogelijkheden om de geplande groei bij te houden. De diverse talen zullen bijdragen aan een begrijpelijke webshop. Zo worden de mogelijkheden in het buitenland vergroot. En dankzij de investering om de training te volgen weten bij Vicus zeker dat ze het maximale uit het systeem kunnen halen.

Dienst(en)

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.