Vicus wint prestigieuze award met JourneyFunnel

  • 19 september 2016
  • vicus

Amersfoorts bedrijf winnaar iCMG Architecture Excellence Award categorie 'Future IT'

Vicus eBusiness Solutions uit Amersfoort is op een internationale conferentie in India uitgeroepen tot winnaar van de iCMG Architecture Excellence Award. Uit honderden inzendingen verdeeld over meerdere categorieën werd Vicus uitgeroepen tot winnaar in de categorie Future IT met het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser.

Door het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser te implementeren kunnen organisaties zich focussen op de juiste klanten en prospects en hun benaderen met de juiste marketing en communicatie middelen. Bovendien kunnen organisaties zo tijd en kosten besparen en hun klanten en prospects effectiever benaderen. Innovatief en baanbrekend aldus de jury.

Genomineerd in 4 categorieën

Vicus was genomineerd in vier categorieën. In 2013 werd Vicus al eens in 5 categorieën genomineerd voor haar VOSBA e-solutions framework. Om tot winnaar te worden uitgeroepen in een bepaalde categorie diende de ontwikkelde architectuur te voldoen aan diverse eisen. Zo moest de architectuur innovatief zijn, baanbrekend en/of een positieve verandering teweeg kunnen brengen in de bestaande systemen en structuren.

Na een uitgebreid selectietraject te hebben doorlopen met onder meer het indienen van een diepgaande casebeschrijving, 4 evaluatierondes, interviews en een live demo werd het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser als beste in de categorie gewaardeerd door een groep van IT, marketing en sales experts.

Organisaties vooruit helpen

Luuk Roovers, directeur van Vicus, is trots op deze uitverkiezing. “Na jarenlang bezig te zijn met het ontwikkelen en testen van het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser zien we nu resultaten ervan terug. Diverse organisaties werken inmiddels al naar volle tevredenheid volgens het JourneyFunnel Model in combinatie met de WebVisitAnalyser. Verbeterde samenwerking tussen marketing en verkoop in de klantbenadering, optimaal inzicht in de kwaliteit en wensen van leads en klanten en daardoor klantfocus plus een efficiënte en effectieve besteding van tijd en geld zijn de belangrijkste voordelen van het model.

Op deze wijze streven wij organisaties stabiel en stapsgewijs te laten groeien en vooruit te helpen. Het mooiste is nog: het model is toepasbaar op elk type organisatie die gericht is op zakelijke klanten. De WebVisitAnalyser werkt prima samen met elke website, webcatalogus en webshop. Voor CMS-systemen zoals Magento of WooCommerce, WordPress en Joomla en het vtiger CRM zijn plug-ins beschikbaar. Bovendien hoeft het werken met WebVisitAnalyser en het JourneyFunnel Model echt niet zoveel te kosten.”

ICMG Enterprise IT Architecture Excellence Awards16 Goed Gezelschap

Mooi rijtje winnaars

Vicus komt met deze overwinning in een illuster rijtje van oud-winnaars. Onder meer SAP, IBM en Intel wisten deze award eerder te winnen.

Meer informatie

De implementatie van het JourneyFunnel Model en de WebVisitAnalyser bestaat uit zes fasen. Door dit gestructureerde model toe te passen kunnen organisaties veel effectiever en efficiënter werken. Vicus adviseert organisaties bij het optimaal inregelen van het model.

Over Vicus

Vicus EBusiness Solutions 2016 LogoVicus is expert in implementatie en integratie van Customer Relationship Management (CRM) op basis van vtiger CRM en e-commerce oplossingen op basis van Magento. Oftewel: Vicus is deskundig op het gebied van ICT die draait om klanten. Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al klantgerichte processen vlekkeloos verlopen. Vicus helpt organisaties zo bij het verbeteren van hun verkoop, marketing en klantenservice processen.

Over iCMG

ICMG Think Architecture Logo 360x188ICMG is een pionerende full service onderneming met als core business IT architectuur. De organisatie is marktleider in het leveren van architecturele diensten aan een varieteit aan klanten (meer dan 20 domeinen) in 42 landen. Het complete ecosysteem van diensten houdt in consultancy, training en certificering, onderzoek en advies. Momenteel bereikt iCMG meer landen en business domeinen door de uitbreiding van haar portfolio met online architectuur diensten zoals ‘Ask the Architects’, online trainingen en webinars. De laatste 12 jaar heeft iCMG veel organisaties geholpen met het managen van complexiteit en tegenstellingen die zij tegenkwamen in hun ambitie om te groeien.

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden