Magento Adobe bronze solution partner

Magento is het meest gebruikte webwinkelplatform in Nederland. Of je nou een kleine, eenvoudige webshop wilt laten maken of juist een grote, professionele webshop.

Adobe heeft Magento in 2018 overgenomen. Het was een strategische zet van Adobe om hun e-commerceaanbod uit te breiden en hun positie op het gebied van digitale ervaringen te versterken. De overname van Magento heeft Adobe in staat gesteld om een breder scala aan oplossingen aan te bieden aan bedrijven die op zoek zijn naar krachtige e-commerceplatforms in combinatie met Adobe’s marketing- en ervaringsgerichte tools.

Als een gerespecteerde wereldleider op het gebied van softwareoplossingen voor digitale marketing en customer experience management brengt Adobe een schat aan expertise en geavanceerde technologie naar de samenwerking. Met hun suite van producten, waaronder Adobe Experience Cloud, Adobe Creative Cloud en Adobe Document Cloud, biedt Adobe krachtige tools voor het creëren, beheren en optimaliseren van digitale content en ervaringen.

Door samen te werken met Adobe/Magento kan Vicus haar klanten voorzien van op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij hun unieke behoeften en doelstellingen. Van strategische digitale marketingcampagnes tot gepersonaliseerde customer journeys, Vicus maakt gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om klanten te helpen hun digitale transformatiedoelen te bereiken en te overtreffen.

Met Adobe als partner blijft Vicus haar rol als voorloper in digitale innovatie versterken en haar klanten helpen om succes te behalen in het digitale tijdperk. Zie via deze link ons profiel op de site van Adobe.

Laat bericht achter