Magento en CRM E-Commerce Specialist

Magento consumenten webshop Dominus Corp USA

Dominus Corporation neemt Magento consumenten webshop in gebruik. Deze nieuwe Magento webshop met motoraccessoires voor Amerikaanse markt is door Vicus en TMV samen opgebouwd.

In samenwerking met Techno Motor Veghel is de nieuwe webshop voor de Amerikaanse klanten door Dominus Corporation USA in gebruik genomen. In deze op Magento gebaseerde webshop wordt een groot deel van het assortiment dat TMV al in Europa voor de zakelijke markt aanbiedt door de Amerikaanse partner verkocht.

Met deze nieuwe site wordt de zakelijke band tussen de Dominus corporation en Techno Motor Veghel versterkt. Dominus corporation heeft een volledig werkende webshop inclusief (zoek) structuur en productportfolio voor de Amerikaanse consumenten markt.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.