Magento consumenten webshop Dominus Corp USA

Dominus Corporation neemt Magento consumenten webshop in gebruik. Deze nieuwe Magento webshop met motoraccessoires voor Amerikaanse markt is door Vicus en Duell TMV B.V. samen opgebouwd.

Amerikaanse markt

Op zoek naar een partner om een website voor haar Amerikaanse markt te maken, kwam Duell TMV B.V. uit bij Vicus. Deze nieuwe Magento webshop met motoraccessoires voor de Amerikaanse markt is door Vicus en TMV samen opgebouwd. Dit gebeurt onder de naam Dominus Corporation USA.

Zakelijk en particulier

In samenwerking met Techno Motor Veghel is de nieuwe webshop voor de Amerikaanse klanten door Dominus Corporation USA in gebruik genomen. In deze op Magento gebaseerde webshop wordt een groot deel van het assortiment dat TMV al in Europa voor de zakelijke markt aanbiedt door de Amerikaanse partner verkocht. Het aanbod is nu ook voor Amerikaanse particuliere klanten.

Relaties onderhouden

Met deze nieuwe site wordt de zakelijke band tussen de Dominus Corporation en Techno Motor Veghel versterkt. Dominus Corporation heeft een volledig werkende webshop inclusief (zoek) structuur en een uitgebreid portfolio voor de Amerikaanse consumenten markt.

Contact met Vicus

Deel deze showcase

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.