INTEGREER EN KOPPEL

PROCESSEN, SYSTEMEN en mensen

Wij bouwen ruim 21 jaar webshops, crm-systemen en integreren deze via onze VOSBA middleware met backoffice systemen

Koppel jouw Webshop of CRM aan je backoffice

We richten graag het volledige proces voor je in, inclusief je Magento of WooCommerce webshop en Vtiger CRM-systeem

  • Vicus is topintegrator van de best aangeschreven open source zoals Magento, Vtiger CRM en WooCommerce;
  • Verder integreren we met degelijke en betrouwbare boekhoudpakketten zoals King Business Software, Exact en Microsoft Dynamics NAV/AX.
  • Directe gegevensoverdracht worden vanuit het ene systeem naar het andere systeem zodra b.v. een nieuwe order is aangemaakt.
  • Automatische gegevensoverdracht wordt periodiek uitgevoerd.

Met een VOSBA koppeling sluit je Magento en vtiger crm naadloos aan op je bestaande systemen. Doordat Vicus de koppeling voor je aanlegt via de door Vicus ontworpen VOSBA middleware worden je gegevens betrouwbaar gesynchroniseerd. Ook in grote volumes.

Artikelinformatie, voorraden, orders en klanten synchroniseren via het VOSBA. Artikelgegevens kun je in Magento verrijken. VOSBA controleert, manipuleert of verrijkt je artikelgegevens met aanvullende data van bijvoorbeeld Icecat.

Betrouwbaar en stabiel

We hebben inmiddels in 157 projecten ervaring opgedaan met koppelingen en integraties

Maken van een koppeling moet voorafgegaan worden door een degelijke inventarisatie.

Vicus realiseerde onder andere integraties met:

  • Microsoft Dynamics NAV/AX, Baan, Papyrus
  • Exact, King, Cash, UNIT4/Multivers
  • SAP/R3, SAP/Ariba

Daarnaast bouwde we vele import- en export scripts op maat.

we integreren je webshop

we bouwen je webshop

en koppelen deze aan de rest van je systemen.

Je hebt één of meer winkels en een webshop of wilt een webshop beginnen. Je ziet op tegen het werk of je wilt je niet verdiepen in de techniek. Je hebt een ERP-systeem waar gegevens in staan en je wilt hulp bij hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken.

De experts van Vicus hebben meermalen met dit bijltje gehakt. Na grondige analyse van de situatie gaan wij met jouw team aan de slag om een webwinkel aan ERP met stabiele koppeling te realiseren. Daarbij wordt je team door ons begeleid.

De koppeling naar de webwinkel doet de rest. Producten, voorraden en actuele (klant-specifieke) prijzen worden naar de webshop overgezet en de verkooporders komen in jouw ERP systeem binnen.

Vicus is een ervaren partner als het gaat om webwinkels en integratie met ERP systemen. Volledig werkende b2b of b2c webshop, nationaal of internationaal en diverse branchemodellen.

We koppelen crm aan je backoffice

We implementeren Vtiger CRM

Met onze marketing-hulpmiddelen registreer je campagnes, stuur je mailings, bouw je profielen op en selecteer je op basis van de profielen steeds de juiste doelgroep voor je geplande actie.
Gebruik het JourneyFunnel Model om op basis van kwalificatiecriteria sturing te geven aan je verkoopproces. Combineer online- en offline activiteiten, van zowel binnen- als buitendienst.
Bij de uitvoering van je projecten wil je inzage in de voortgang en status. Taken toewijzen aan collega's en wellicht ook aan derden.
Na de verkoop wil je dat je klant tevreden is. Je zorgt dus voor structuur in je serviceproces zodat je elke vraag, opmerking en klacht van je klanten de juiste aandacht kunt geven, zonder veel inspanning.

157

Integraties

841

Projecten

388

CRM projecten

340

Webshops

Profiteer van onze ervaring

Wanneer koppel jij een crm aan je e-commerce platform?

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen