Stichting Garantie Open Source Software

Stichting Garantie Open Source Software (SGOSS) ondersteunt en bevordert open-source softwareprojecten. Ze bieden garanties en ondersteuning voor geselecteerde projecten, waardoor organisaties open-source oplossingen met vertrouwen kunnen implementeren. Hun doel is om de acceptatie van open-source software te vergroten en bij te dragen aan een bloeiende open-source gemeenschap.
sgoss_logo

Stichting Garantie Open Source Software (SGOSS) is een organisatie die zich inzet voor het bevorderen en ondersteunen van open-source softwareprojecten. Ze streven naar het vergroten van het vertrouwen en de acceptatie van open-source software in zowel de publieke als private sector.

SGOSS biedt garanties en ondersteuning voor geselecteerde open-source projecten, wat organisaties helpt om open-source oplossingen te implementeren met meer vertrouwen in de stabiliteit, veiligheid en ondersteuning ervan. Hun missie is om de adoptie van open-source software te versnellen en bij te dragen aan een bloeiende open-source gemeenschap.

Gerelateerde berichten

geen berichten gevonden