Jmango360

Vicus biedt met Jmango360 snel en heel betaalbaar mobiele Apps zodat je snel en makkelijk je eigen app bij je doelgroep kunt starten.

Mobile commerce is Hot, en Apps lopen hierin voorop doordat ze 3x beter converteren dan mobiele websites. Grote retailers als Amazon en H&M zijn al extreem succesvol met hun Apps. De gebruikers van deze Apps zijn loyaler en meer engaged doordat Apps een superieure gebruikerservaring bieden in vergelijk tot mobiele websites.

Shopping Apps bieden een aantal krachtige features die sales verhogend werken vooral bij je meest betrokken klanten. Denk daarbij aan Push-Berichten, de mogelijkheid om ingelogd te blijven en een winkelmandje dat bewaard blijft.

Bedrijven als Amazon of H&M hebben forse bedragen uitgegeven om hun Apps te ontwikkelen. Onderzoek laat zien dat zelfs de meest simpele m-commerce Apps niet haalbaar zijn voor de meeste online retailers aangezien development kosten beginnen bij € 30,000 per platform.

JMango360 maakt het mogelijk om mooie Apps te maken met krachtige features en via een abonnementsmodel met lage maandelijkse kosten.

In de volgende gevallen voegt een App duidelijk waarde toe:

  • Regelmatige herhaalaankopen
  • Fast moving consumer goods
  • Behoefte aan loyaliteit
  • Cosmetics
  • Hobbies
  • Fashion
  • Sports
  • B2B

Waarom JMango360?

Vicus herkent de noodzaak van Mobiele Apps voor e-Commerce merchants en heeft de verschillende opties in de markt grondig bekeken. Onze conclusie is dat JMango360 een gemakkelijke en betaalbare optie is voor Magento Merchants om hun eigen Shopping App te hebben. De kosten voor Community en Enterprise zijn respectievelijk slechts € 199 en € 499 per maand.

Een andere belangrijk voordeel is dat hun systeem een diepe integratie kent met Magento waardoor je App altijd real-time gesynchroniseerd is met je Magento backend. Alle product updates worden direct gesynced naar de App en alle bestellingen in de App worden direct gepushed met de Magento shop.

Ten slotte, JMango360 heeft zichzelf internationaal bewezen; hun plug-in heeft 5 Sterren in Magento Connect, merchants hebben hen in Nederland de “Meet Magento Award” toegekend en ze hebben onlangs hun 1000e App live gezet.

In 3 stappen je eigen App

JMango360 Cruyff CaseJMango360 Boozy Iphones 1JMango360 Gray Label IphonesJMango360 Goudse 2 IphonesJMango360 Musthaves 2 IphonesJMango360 Kids Department 2 Iphones