KING Software

Met een webshop of crm van Vicus aan King breidt je de functionaliteit van je King systeem sterk uit met marketing, verkoop en service.

Al 36 jaar helpt King ondernemers bij hun administratieve automatisering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Met voorraadadministratie, projectenadministratie, magazijnbeheer en webshopkoppeling, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat je business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of productiebedrijf, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op alle bedrijfsbehoeften. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst van je bedrijf.

Vicus en King hebben elkaar gevonden waar het gaat om webwinkels en relatiebeheer. Vicus koppelt jouw Magento webshop aan King en zorgt desgewenst dat haar relatiebeheersysteem Vtiger aan King wordt gekoppeld. Zo haal je nog meer profijt uit jouw King systeem.

Koppeling met Webshop

Met jouw webwinkel aan King is het mogelijk om artikelen vanuit de King-voorraadadministratie te tonen via een Magento webshop/site (bij voorkeur met foto). Ook kan in de King software worden aangegeven of een artikel op voorraad is en kan er een bestelling worden geplaatst. Per artikel kan worden ingesteld of het in het assortiment van jouw Magento (door Vicus gebouwde) webshop moet worden opgenomen of niet.

De koppeling tussen King en de Magento webshop wordt verzorgd door een apart programma. Er is uit veiligheidsoverweging geen directe verbinding tussen King en webwinkel. Dat programma zorgt ervoor dat de artikelgegevens uit King worden geëxporteerd naar de webwinkel en dat bestellingen op de webwinkel worden geëxporteerd naar King.

De bestellingen van jouw bestaande klanten worden hierbij automatisch in King ingelezen als nog niet goedgekeurde, openstaande orders. Nieuwe klanten moet je eerst accepteren, daarna worden hun orders pas in King ingelezen. Wijs je een nieuwe klant af, dan worden zijn/haar orders uiteraard niet in King opgenomen.

Uw King administratie kan door Vicus met verschillende webwinkels worden gekoppeld, onder andere Magento. Webshops verschillen onderling door functionaliteit en prijsstelling maar beschikken alle over een Content Management Systeem (CMS), waarmee je zelf jouw webshop kunt onderhouden.