Beginnend in 2008 met de allereerste versie van Magento, is Fooman uitgegroeid tot een van de meest vertrouwde ontwikkelaars van Magento Marketplace.

Je kunt bij Fooman rekenen op kwaliteitscode en goede after-sales ondersteuning.

Fooman-oprichter en bekroonde ontwikkelaar Kristof Ringleff ontwikkelt sinds 2008 hoogwaardige Magento-extensies, vanaf de allereerste bètaversie van Magento, toen zijn populaire Fooman Speedster-extensie veroverde de Magento-wereld stormenderhand.

Terwijl Fooman groeide, huurde Kristof andere vooruitstrevende ontwikkelaars in om hem te helpen bij het maken van nieuwe Magento-extensies, terwijl hij de eenvoudigste service en ondersteuning voor extensies wereldwijd bleef leveren.

Zijn passie voor het ondersteunen van anderen en het blijven verbeteren van Magento-code gaat door tot op de dag van vandaag. Fooman biedt nu meer dan 16 extensies met de best beoordeelde Magento 2-extensies die verkopers tijd helpen besparen door efficiëntere backend-bewerkingen.

Oorspronkelijk uit Duitsland, woont Kristof nu in de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland met zijn vrouw en twee jonge kinderen. Hij traint voor zijn volgende grote hardloopevenement: een stranduitdaging van kust tot kust.

“Ik vind het leuk om ontwikkelaars, partners en handelaars te ondersteunen, en open source code van hoge kwaliteit te delen met de Magento-community”, zegt Kristof.

“In Nieuw-Zeeland zijn we het eerste land dat de zon ziet. Hierdoor kan ik ontwikkelaars, partners en handelaren over de hele wereld ondersteunen, voordat ze zelfs maar wakker zijn”.

Laat bericht achter