Redbeans B.V. werkt met Magento 2

Redbeans B.V. kan haar Magento 2 omgeving optimaal benutten dankzij ondersteuning van Vicus.

Duurzaam beheer Magento 2

Redbeans B.V. is gespecialiseerd in de allerbeste koffie met bijbehorende koffiemachine. Zij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Voor de Magento 2 webshop waren zij op zoek naar een beheerder met kennis van zaken. Zodoende is Redbeans B.V. uitgekomen bij Vicus. Wij hebben de benodigde kennis in huis over Magento om een duurzame partner te zijn. Om de samenwerking soepel te laten verlopen is gestart met het maken van een inventarisatie.

Inventariseren en plannen

Allereerst hebben wij met Redbeans B.V. besproken wat zij doen en waar de webshop voor gebruikt wordt. Daarna heeft Vicus met hen overlegd wat de wensen zijn. Voor de rest van de (technische) intake werkt Vicus met een uitgebreide checklist. Deze is gebaseerd op jarenlange ervaring met Magento software. We bekijken onder andere de code en de installatie.

Na het verzamelen van alle informatie worden de werkzaamheden vastgesteld. In overleg met Redbeans B.V. zijn de prioriteiten besproken. Wat gaat Vicus eerst uitvoeren? Nadat Vicus akkoord had gekregen zijn wij nu eerst gestart met het uitvoeren van achterstallige upgrades. Vervolgens gan we aan de slag met een aantal aanvullende verbeteringen.

Langdurig resultaat

Door zorgvuldig te werk te gaan kan Vicus garanderen dat Redbeans kan beschikken over een optimaal werkende webshop. De hosting al ondergebracht bij onze hostingpartner Byte.

Bedrijfsprocessen verbeteren

Iedere organisatie wil graag omzet verhogen, kosten besparen of klanttevredenheid verhogen. Met een goed gesprek en een grondige analyse kunnen de meeste organisaties al snel 20% rendement verbeteren bij de uitvoering van herhaalde processen door deze te automatiseren. Dit project is daar een goed voorbeeld van.

Bekijk vergelijkbare cases via de onderstaande links

Wij zijn Vicus

Wij verbeteren jouw marketing, verkoop, levering en service processen. We implementeren daarvoor Magento webshops, WooCommerce webshops, Vtiger CRM en Vtiger Portal en koppelen deze via onze VOSBA middleware aan jouw bestaande backoffice en externe partners.

Lees meer over Vicus of neem contact met ons op.