Magento update abonnement

Vicus biedt een uniek update en upgrade abonnement aan voor Magento 2. Je webshop is daarmee altijd up-to-date en veilig.

Vicus biedt haar klanten al enige tijd de mogelijkheid om een update abonnement af te sluiten.

Met dit abonnement op onze Magento 2 Plussupport kun je gebruik maken van ondersteuning via onze Servicedesk en upgrades.

Grote besparing door abonnement

In het abonnement zit de besparing. Immers als we de upgrades van alle webshops op een voor ons gewenst moment in kunnen plannen dan scheelt dat echt significant in de uren die we aan jouw webshop moeten besteden. Dat scheelt in de rekening!

Nu Adobe/Magento strakke schema’s heeft voor de updates (4x per jaar) stappen steeds meer van onze klanten over op dit abonnementsmodel. Niet verplicht; maar het maakt het leven van ons allemaal een stuk makkelijker (en goedkoper). Daarnaast is je webshop altijd technisch ‘bij’ zodat je minder kans hebt om gehackt te worden of dat jouw webshop door browsers niet of minder goed worden vertoond.

Het is steeds belangrijker om je webshop up-to-date te houden

Met alle ontwikkelingen in onze maatschappij moeten we onze webshops ook beter beschermen tegen hackers en het voorkomen van technische problemen. Lees op deze pagina waarom je je webshop up-to-date moet houden.

Vraag snel informatie aan!