Vtiger Certified Solution Provider

Vtiger CRM is online software die door meer dan 300.000 organisaties wordt gebruikt om hun omzet te verhogen en de bedrijfsprocessen makkelijker te maken.

Vicus is Certified Solution Provider voor Nederland, Belgie en Duitsland voor zowel de Vtiger Open Source oplossing als de Vtiger Cloud versie. Vicus integreert Vtiger CRM voor bedrijven om een uitstekende klantervaringen te leveren en barrières tussen marketing, verkoop en sales teams te doorbreken. Vtiger CRM is een gebruikersvriendelijke CRM toepassing. Niettemin kun je aanlopen tegen vragen waar je graag een ervaren Vtiger professional voor wilt raadplegen. Onze Nederlandstalige Vtiger helpdesk helpt je met de inrichting en implementatie van Vtiger. Vtiger CRM heeft alles wat je nodig hebt om de verkoop te verhogen en je sales team te beheren.

Vtiger CRM is een flexibel systeem en wordt ondersteund door een actieve gemeenschap van ontwikkelaars en partnernetwerken in meer dan 110 landen. Het Vtiger CRM wordt gebruikt in meer dan 300.000 bedrijven wereldwijd, met teams tot 500 medewerkers.

Vtiger Certified Solution Provider

Als Vtiger Certified Solution Provider biedt Vicus een uitgebreid scala aan diensten, waaronder implementatie, aanpassing, training en doorlopende ondersteuning. Het team van gecertificeerde experts bij Vicus werkt nauw samen met klanten om hun specifieke zakelijke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte CRM-oplossingen te ontwikkelen die naadloos integreren met hun bestaande processen.

Vicus begrijpt dat elk bedrijf uniek is en streeft ernaar om oplossingen te leveren die zijn afgestemd op de individuele doelstellingen en vereisten van elke klant. Door gebruik te maken van de krachtige functionaliteit van Vtiger CRM en hun diepgaande kennis van bedrijfsprocessen, helpt Vicus organisaties om hun operationele efficiëntie te verbeteren, klantrelaties te versterken en groei te stimuleren.

Als erkende leider in CRM-oplossingen heeft Vicus een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle implementaties en het bieden van continue ondersteuning aan klanten. Door te kiezen voor Vicus als hun Vtiger Certified Solution Provider, kunnen bedrijven vertrouwen op de expertise en toewijding van een betrouwbare partner die hen helpt om het maximale rendement te halen uit hun CRM-investering.

We koppelen het Vtiger CRM ook aan Magento, King Software, Microsoft Dynamics, back-office en favoriete marketingtools.

Neem vandaag nog contact op met Vicus om te ontdekken hoe ze kunnen helpen bij het transformeren van uw bedrijf met op maat gemaakte Vtiger CRM-oplossingen.