Licenties en Voorwaarden

Om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen 

onderstaand overzicht van alle licenties en voorwaarden van onszelf en de door ons ondersteunde producten en diensten

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten, diensten en leveringen.

VOSBA e-solutions framework wordt normaliter via ons SaaS platform ter beschikking gesteld. VOSBA is niet vrij downloadbaar. Indien afgesproken is VOSBA on premise te installeren dan is de VRPL licentie van toepassing.

Vicus eigen software wordt normaliter via ons SaaS platform ter beschikking gesteld. Deze is dan niet vrij downloadbaar. Indien afgesproken is de software on premise te installeren dan ka de onderstaande licentie van toepassing zijn verklaard.

Magento Open Source wordt gedistribueerd onder de Open Software License (OSL 3.0) en is dus open source software

De VPL is gebaseerd op de Mozilla Public License (MPL 1.1) en biedt gratis gebruik aan iedereen die het gebruikt onder de bepalingen van de licentie, met de volgende add-ons: Vtiger Outlook Plug-in, Vtiger Thunderbird Uitbreiding, Vtiger Office Plug-in, Vtiger Customer Portal.

De licentie waaronder de WordPress-software wordt vrijgegeven, is de GPLv2 (of later) van de Free Software Foundation.

De WebVisitAnalyser is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Voor elk onderdeel gelden andere licenties. Dit hebben wij op een speciale pagina verder uitgewerkt.

Vicus vindt de bescherming van de persoonlijke levenssfeer uiterst belangrijk. Vicus wil daarom haar klanten en de gebruikers van haar diensten zoveel mogelijk informeren, respecteren en controle geven over wat er met hun gegevens gebeurt. Lees onze Privacy.

Vicus registreert middels hulpmiddelen bezoeken en gedrag van bezoekers op haar websites en portals. Door gebruik te maken van onze website(s) geef je toestemming voor het verzamelen en verwerken van de informatie op de wijze en voor de doeleinden zoals in onze 'çookie'-policy omschreven.

De op deze website getoonde informatie wordt door Vicus eBusiness Solutions (Vicus) met zorg samengesteld met respect voor de rechten van derden.

Hoe Vicus omgaat met meldingen van beveiligingsincidenten door derden.