Koppel Magento en Vtiger CRM

Verbeter conversie en loyaliteit

Draait jouw webshop ook op Magento en wil jij de relatie met je klant verbeteren? Start dan met Vtiger CRM!

Vicus is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webshops. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden je webshop(s) en ondersteunen jou bij het verbeteren en gebruiken van jouw e-commerce platform. We hebben meer dan 17 jaar ervaring met Magento en onze experts staan klaar om jouw van dienst te zijn.

Met de combinatie van een Magento webshop en het Vtiger CRM-systeem heb je als e-commerce bedrijf een prima oplossing om jouw producten en diensten online te verkopen.

Vicus maakt de koppeling, integratie en doet ook workshops bij jouw op locatie zodat je webshop goed loopt.

Magento is flexibel om B2C en B2B webshops te bouwen. Magento werkt goed samen met Vtiger en het CRM kan op elk moment verder worden uitgebreid.

Neem contact op met Vicus voor een gratis demo of offerte en start jouw Magento Vtiger CRM project vandaag!

Combineer de kracht van Magento en Vtiger CRM

Je webwinkel bevat veel gegevens over producten, klanten en orders. Dit maakt het moeilijk om deze gegevens makkelijk te beheren.

De Magento Vtiger Connector helpt om gegevens van Magento naar Vtiger CRM te versturen. In het CRM beheer en gebruik je de gegevens vervolgens eenvoudig. Zowel gegevens van orders en artikelen als van klanten en facturen.

Vtiger CRM is een uitgebreid crm-systeem waarmee je jou marketing-, verkoop- en serviceproces verbetert en daarnaast het maken van offertes en orders optimaliseert. Naast zakelijke webshops is een crm-systeem een must.

Magento is een professioneel, modern ecommerce platform om je webwinkel mee te bouwen. Met jouw eigen Magento webshop toon je je assortiment aan de wereld en verleid je bezoekers tot een transactie.

Prospects die wel inloggen in de webshop, maar geen bestelling plaatsen in Magento worden direct opgenomen in je crm-systeem. Daardoor hoef je geen verkoopkansen te missen. Vtiger zorgt ervoor dat deze groep prospects door de salesafdeling kunnen worden opgevolgd.

Kies je aanvullend voor de marketing en sales automation oplossing van Vicus dan krijg je een compleet beeld van de interesses en het gedrag van jouw (web)site/shop bezoekers. En kun je het productaanbod binnen jouw webshop beter afstemmen op de meest kansrijke prospect.
Als je klant het niet kan vinden, vragen heeft over je producten of eerst een offerte wil dan laat je deze verzoeken opnemen in je crm-systeem voor verdere opvolging.
Online ingevulde klachtenformulier komen als ticket binnen in vtiger crm. Vervolgens handel je ze af via het ingebouwde klachtensysteem. Communicatie met je klant verloopt via e-mail of klantportaal.

Leg informatie, kenmerken en interesses van je relaties vast in je crm-systeem. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken voor retargeting, mailings en statistische redenen.

Stuur je relaties die een account in de webshop hebben op gezette tijden een mailing vanuit het crm. Moment en boodschap is afgestemd op het profiel zoals dat in crm is vastgelegd.

CRM en E-Commerce

De Vtiger experts van Vicus zijn als geen ander in staat deze combinatie goed voor je in te richten. Sinds 2005 werken wij met vtiger en sinds 2007 met Magento. In die tijd implementeerde wij ruim 340 webshops en 388 crm projecten.

Wil jij ook groeien en je werk beter doen?

verbeter marketing en verkoop

Met onze geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM).

Vicus is gespecialiseerd in het implementeren van geïntegreerde oplossingen op het vlak van e-commerce en Customer Relationship Management (CRM).

Daarbij integreren wij al 18 jaar software en processen via de VOSBA middleware tot geoliede verkoopmachines en adviseren en begeleiden wij organisaties op het gebied van e-commerce en CRM. We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op jouw bedrijfsprocessen.

157

Integraties

388

CRM projecten

340

Webshops

Neem contact op met Vicus

Start je webshop-crm integratie

Vicus helpt jou met een integrale online- en offline aanpak.

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen