Online ict oplossingen zonder afhankelijkheid

Open e-commerce en crm-oplossingen

Voor een zeer breed palet aan slimme oplossingen voor klantgerichte processen kun je bij Vicus terecht. Van webshops en CRM-toepassingen tot klantenservice-oplossingen.

Onze medewerkers denken met je mee, adviseren en begeleiden op het gebied van e-commerce en CRM. Samen stellen wij een transparant stappenplan op rekening houdend met jouw businessdoelstellingen.
We bouwen bruggen tussen open en gesloten systemen en laten deze systemen aansluiten op je bedrijfsprocessen. Zo bouwen en integreren wij software en processen tot een geoliede verkoop- en servicemachine.

Voor de implementatie beschikt Vicus over een ervaren team. Doe net als:

Om jou te laten excelleren

Marketing, verkoop, levering en klantenservice

We bieden een volledige set aan oplossingen voor het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen. We helpen je daarbij met ons JourneyFunnel Model, Webshops, Marketing automation, Sales automation en Service automation.

Wij bouwen webshops in vele vormen en maten. Nederlands, internationaal voor groothandels en retailers. Stand-alone of als onderdeel van een breder plaform.

Van lead tot klant, leverancier en concurrent. Je kunt alle informatie verzamelen en opslaan in je crm-systeem.

Profilering, lead scoring, marketing automation en uiteraard campagnes. Met onze WebVisitAnalyser geven we je een instrument in handen om beter te meten en meer informatie over je prospects en klanten te verzamelen.
Je salesteam ondersteunen we met dashboards, het JourneyFunnel model en handige methoden om de klantdossiers zo efficiënt mogelijk bij te werken. Daarnaast bieden we concrete actielijstjes welke leads en prospects vandaag aandacht verdienen.

Wanneer je de opdracht krijgt start het pas echt. We helpen je met opdrachtbevestigingen, verkooporders, pakbonnen, facturen en betalen.

We bieden oplossingen om je klanten beter te bedienen. Enerzijds door communicatie beter te plannen en personaliseerbare templates voor de communicatie te gebruiken, anderzijds door via het klantportaal allerhande informatie aan te bieden.

340

Webshops

388

CRM projecten

157

Integraties

Integreer bedrijfsprocessen en systemen

Gekoppeld aan je erp software

Integreer bedrijfsprocessen door jouw ERP software te koppelen. We hebben ervaring met King Software, Dynamics NAV, Exact, Dynamics AX, Baan Infor of koppel CRM en webshop zoals Vtiger aan WooCommerce of Vtiger aan Magento. Bij elkaar hebben wij in 18 jaar al in meer dan 157 projecten koppelingen via VOSBA gerealiseerd.

Complete oplossingen

CRM + E-commerce

Vtiger CRM is standaard heel compleet voor het verbeteren van je marketing - verkoop - levering en service.

Koppel je CRM-systeem aan je website voor optimale lead generatie en communicatie met je doelgroep.

Koppel je CRM met je webshop. Zo krijg je meer inzicht in je klanten en bouw je een krachtiger portefeuille op.

Neem contact met mij op!

Ja, ik wil e-mail van Vicus ontvangen